Måndag.

Min blogg cpa igår, kom inte in så idag blir det nog två inlägg. Igår satt jag och pulade lite med lite bilder.. Kunde som vanligt inte sova förens tidigt på morgonen =( Den första min klasskompis Julia på balen utanför kyrkan i Vänersborg och andra + fjärde bilden är på mig på våran baldag 2007-06-06, de. Den tredje sista bilden är på min bebis/fru Sabina och mig!

   

Märks det att jag längtar hem? Hem till staden jag aldrig flyttar tillbaka till.

CIAO!

Grattis Malin.

Idag fyller min Malin 18 år :D  Pulade lite i Photoshop Elements och fick till denna, riktigt nöjd får jag säga ^-^,



Grattis i massor Molle min lilla cupcake, vi ses snart :D Längtar!! Kärlek till dig<3<3<3<3<3<3
Pussar & kramar

Ciao!!

En lördag.

Ja som jag skrev igår så har jag inte kunnat sova ordentligt igår natt.. Inte heller inatt fick jag sovit ordentligt, suck! Tack vare eller om jag ska säga pga illamåendet så gick jag och la mig vid kvart i nio och somnade väl relativt snabbt! Men sen vakna jag igen vid ca halv två tiden, så det blev inte mer än 3,5 timmas sömn. Vakna oerhört varm och torr i munnen så jag gick ut i köket för att drick lite kallt vatten, vet inte om jag drack för fort men när jag lagt mig igen så kändes det som om någon fyllt en vattenballong i min mage. Det va rätt äckligt må ja säga, hm sen kunde jag inte somna om så då vart det bara att gå upp. Trött, grinig, illamående och hungrig gick jag runt i lägenheten. Jimmy låg ju och sov i soffan så jag kunde ju inte kolla på tvn heller så det blev ju att starta datorn igen. Inte för att jag gjorde mycke med den, minns inte ens vad jag gjorde framför datorn. Men men, Jimmy vakna efter någon timme så vi prata en stund. Sen stängde jag ner och försökte sova, gick väl sådär. Men somnat måste jag ha gjort för jag vakna vid 7 tiden av att mobilen ringde, det var Yvonne från bokningen som undra om jag kunde jobba på Orange idag och imorn. Men med tanke på mitt illamående så var nog inte det så lämplig så jag sa som det var och tacka nej! Tack o lov, jobbigt när hon ringer på morgonen när man inte är vaken, för jag har verkligen inget tidsperspektiv när jag är nyvaken! Lite mysigt att ligga i sängen då för jag hörde ett sällsynt ljud. Jimmy höll på och diska och greja! Somna gott till det ;D Men han är ju för söt min pojk, han hade griljerat våran andra(!) julskinka för i år.

Ja ja efter några timmar till, hon var väl runt tolv kan jag tro så vakna jag och ropa på Jimmy, det lyste nämligen i köket. Men inget svar så, trött som jag var, skicka jag ett litet sms och fråga vart han var. Han hade dock skrivit en lapp, men eftersom jag inte gått ur sängen så hade jag inte sett den (den satt på mellanväggen i köket). Då vart det bara att dra på mig mjukisarna som jag fick av mormor, de vart för långa för henne. Jag lär kunna ha dem som höggravid också :P När den dagen kommer ^.^, Saknar min mormor! De är så sköna, mina velourmjukisar, kanske inte skit snygga men who care? Jag vet att jag bryr mig inte, hade kunnat åka och shoppa i dem! I vilket fall som helst så kom Jimmy och Robin hem en liten stund efteråt. De skulle hjälpas åt att möblera om och fixa våran nya tv, eftersom att jag mådde illa så hade han bett Robin. Ibland visar han den där riktigt omtänksamma killen han egentligen är, ibland, bara ibland. Men det värmer mitt hjärta och bekräftar varför jag en gång blev riktigt kär i honom! Nu så har vi iallafall möblerat om och jag måste säga att det ser ut som en annan lägenhet! Fast vi måste fortfarande rensa och snygga till det sista. När allt är klart så ska jag ta kort och visa er :D Trots att jag va skeptisk till Jimmys förslag innan, så är jag faktiskt skit nöjd med det slutliga resultatet!

Annars idag så har vi förövrigt inte gjort så mycket alls, kollat på tv och fört över de sista av filmerna från hårddisken till den externa hårddisken! Skönt att ha massa utrymme på datorn igen, kanske den blir lite snabbare igen ^.^, Har även suttit och lekt lite med photoshop idag, jag är ju ingen mästare på det så det blev bara enkelt men jag orkade bara med två. Här kommer resultatet::
      

Ciao!!

Mellandags-Rea.

Ja det där med att komma till sängs i tid tycks vara ett återkommande problem i våran lilla familj. Likaså mina förbenade magbesvär.. Inatt efter att datorn blev avstängd så såg vi på film Godsends, helt okej, lite skum men helt okej.. Sen vart varken jag eller älsklingen trötta så vi kolla på dokumentären om Auchswitz (stavning?). Tror det är andra eller tredje gången jag ser den, mig gillar dokumentärer från världskrigen.  När klockan var runt 5 på morran höll jag på o somna i soffan, Jimmy skulle klart tetas o peta på mig så jag inte somna... Så jag kom upp o stappla bort till sängen o fick av mig kläderna o kröp ner i sängen.. Somna inom 5 minuter! Sköööönt!!

Men det vart ingen rast och ingen vila, upp vid kvart över 8 äta frukost och fixa sig innan man skulle bort till darlingen min o hämta upp henne. Vi mötte upp Jimmy i Lyckeby inne på OnOff. Där hade han plockat fram (med hjälp av en i personalen) en tv och en digital anten-mottagare eller vad det nu hette... Blev iaf en Samsung 32" :D Jag gick och hämta mig en extern hårddisk som jag behövde till min dator ^.^, och lite 10x15 fotopapper. När vi packat in allt i bilen och sett till att tvn kom in i Jimmys bil så åkte jag och Johanna in till stan. Hitta en parkering, efter lite om och men, kolla bowlingen och sen gick vi till Breeze. Där hitta jag ett linne och ett par örhängen för sammanlagt 149,- mig like ^.^, Sen gick vi in till H&M, Johanna köpte en tröja och ett par benvärmare om jag inte minns helt fel.. Sj köpte jag en topp och ett par benvärmare + lite bomulls "rondlar" eller vad tusan det heter! Det är iaf till för att ta bort ögonsminket och naggellacket. Sen skulle vi gå till Wonderful, men de hade stängt så då tog vi en fika på Wayne's istället :D Det är att rekomenderas, kanske inte så billigt.. Men vilka caféer är det numera??

Det var sagt att jag och Jimmy skulle äta hos hans mor och far vid 13.00 men jag tyade inte, för jag mådde så illa... Det har jag gjort konstant sen jag gick upp imorse.. Vill spy men det kommer liksom inget ;S Är hungrig, men pallar inte äta något för då mår jag mer illa ;S Blääääääääh!

Vi skulle möblerat ikväll, men Jimmy är helt väck.. Har väckt honom en gång, då var han helt dyngsur så jag fick honom till att ta av sig tröja och linne innan jag gav honom en torr tshirt! Hm, hoppas han inte håller på o bli sjuk ;S Nä så ikväll blir det väl en tidig kväll.. Jag som hade vart duktig o plockat undan alla mina filmer från tv-bänken och rensat bort det onödiga från databordet... Suck!

Nä godnatt mina kära vänner!
Ciao<3

Cherry Baby

Johanna(igen) goes Cherry Baby ^.^,


Mjo..

Inte orkat blogga på några dagar. Har jobbat och igår vart jag helt slut efter jobbet så jag slockna vid 21.15 på kvällen, inom 5 minuter från det att jag kom hem.. Mycket irriterande (mestadels pga av min irriterande sms-signal xD) när man fick sms några timmar senare av en viss liten älskling ;D Älskar dig ändå hjärtat! JAG LOVAR<3

Om några timmar, sisådär 9 timmar ska jag åka och hämta upp samma lilla älskling!! ^.^, Nämligen min underbara Johanna!! (Jimmy ska hämta upp Robin) Sen åker vi till Lyckeby. Jag och Jimmy ska köpa ny tv - ÄNTLIGEN!! Sen ska jag och Johanna åkte till stan, hon ska kolla ngn bowling-cup(?) innan vi ska göra mellandags-rean!! Wiihoo.

Idag är det även endast 3 dagar kvar tills min MOLLE kommer hem igen :D Mig saknar :'(

Idag, eller ja snarare ikväll har jag suttit vid tradera och kollat massa fint.. ^.^ Köpte 4 Captive Rings till min läpp :D Wiie! 60,- inkl. frakten. Billigt billigt! Väntar på att jag ska få vinnarmailet på en annan grej... Hoppas jag får det snart, för jag vill hinna få den innan nyår.. Men knappast troligt :'(

Ciao<3<3

Tjuvstart på julen.

Har inte sovit alls inatt, det gick bara inte... Hm "/ Suck! Va ju inte nådigt trött när jag kom till jobbet! Gjorde en 7-12 tur på Orange idag. Asskön tur, trots att jag inte kände för att jobba idag. Men det gick bra ändå, jobbade med Stina och Karin. Riktigt soft, jag slapp surtanten (inga namn nämnda) hon börja när jag sluta :D Dagen börja dock inte särskilt kul när ena pensionären var svinförbannad under morgonen. Han skulle slå och ha ihjäl mig o Stina. Men med lite hjälp av Karin så fick vi till slut upp personen ifråga, 3 pers på 1. Ja ja.. Sen gick det bättre... Har duschat en dama, så go! Sen har jag julstädat ett rum, fint blev de! Ska vara där både julafton o juldagen... Tur man inte har några rutiner där! Har inte vart där mer än 1 gång de senaste 1½-2 månaderna!

När jag väl kom hem, la ja mig.. Somna ganska med en gång! Tror jag knappt vakna av mitt alarm.. Vakna när Jimmy kom hem från skjutbanan, dock vet jag inte vad klockan var då, minns att jag titta men jag minns inte vad hon va :P hehe. Johanna i ett nötskal xD Har vart o handlat, massa mat o dricka!! Ska bli risalamalta o saftsoppa ngn dag, troligen till helgen eller på annandagen... MUMMA mig längtar! Idag har jag o Jimmy tjuvstartat på julen, köpte julvört idag så till kvällsmat blev det vörtbröd med julskinka och julmust ^.^, Så hiiimla gott! Jag vet att man inte ska fuska... Men vi kunde bara inte låta bli.. Hinner nog bli en skinka till innan detta året är slut!

Nu ska jag värma glögg o käka lite lussekatter med saffran till Jeff Dunham på kanal5 (22.00)!!

Ciao<33

Söndag.

Idag sov vi i princip hela dagen, både ja o jimmy förutom lite avbrott då o då... Jag har som vanligt somnat/vaknat/somnat många gånger inatt/idag... Inte särskilt skönt när jag inte blir särskild utvilad! Mest grinig. Men men jag överlever! Idag har vi dock varit relativt duktiga, men jag tänkte dra en snabb genomgång av helgen.

Fredag va en slö dag, vaknade vid 2-tiden på eftermiddagen, eller jag hade energi att gå upp då. Jag fick efter mkt om och men väckt min pojk så jag kunde bädda och använda hela sängen, nej jag skulle inte sova ;P jag fick äntligen tummen ur att rensa fotöljen och min garderob. Så nu är den fin och en kartong blev fylld med kläder jag inte använder eller inte kan ha. Onödigt att ha det i garderoben liksom. hehe. Sen fick jag startat en maskin med tvätt, fick med mig Jimmy ut med en stor omgång skräp till soprummet, eller miljörummet som det så fint heter :P Sen fick jag spelet att jag skulle julpynta. Så då var det bara upp på vinden för att hämta ner julpyntet och upp med lådan med kläder. Så jag gjorde iordning vårat ena sängbord som vi inte använder, la på våran vit-röd rutiga julduk och gjorde iordning tomteland med några änglar. Sen satte jag en radda med "kinderägg" liknande tomtefigurer framför tvn. Sen fick jag satt upp en spik ovanför våran franska balkongdörr och satt upp jimmys vita julängel-lampa och julstaken i fönstret med en ängel bredvid. Sen blev det väl lite småpynt i vårat ljusgråa vitrinskåp, men inte så mkt. Sen vart det bara att käka o göra sig iordning för att åka o jobba 3 timmar. Meningsfullt, eller hur??

Lördag va jobbig, efter en relativt sömnlös natt så blev det en lång dag på jobbet. Dock riktigt trevligt under eftermiddagsfikan när vi satt o sjöng julpsalmer. Jag sjöng julen är här, fick beröm av en boende att jag sjöng fint och hade något i rösten som jag inte har en aning om vad det hette eller vad det betyder. Men glad blev jag ^.^ På kvällen efter maten så fick jag reda på att min sambo legat o spytt i flera omgångar... Usch! Min mage hade vart i uppror hela dagen. Kände mig varken hungrig eller mätt, på kvällen blev jag jätteillamående.... Suck! Skulle hjälpa min kollega att lägga en boende som behövde tvättas nertill, trots att jag stod på andra sidan så trodde jag att hela magen skulle vända sig ut och in.. Tack o lov så klara jag mig! Strax innan 20 fick jag åka hem, trött och matt i hela kroppen och illamående till tusen så kom jag hem till min sjukling. Vi åt lite, sen kolla vi på film innan jag satt en stund vid datorn innan jag gick o la mig. Somna ganska fort, skönt!!

Söndag, som jag skrev i början så sov vi i stort sett hela förmiddagen och större delen av eftermiddagen. Dock har jag som vanlig sovit/vaknat/somnat hela natten så direkt utvilad är jag inte =S men men. Vi har gjort de sista julpynten idag.. Fått upp våran lilla gran med fiberoptik ljus (ufo-lampa effekten) som snurrar och byter färg, den står i köksfönstret. Sen fick vi upp våran lilla plastgran, som jag har pyntat med diverse småkulor, "äpplen", ljusslinga och lite silvrigt glitter! Den står utanför våran toa, så man ser den i stort sett från hela lägenheten. Det är nästan så jag ser den ifrån där jag sitter nu, bara soffans armstöd som är ivägen. Jimmy gjorde oxkött i ugnen, kokte fullkornsris och gjorde brunsås med svamp. Det åt vi med lite lingon till. MUMS!! Sen har jag o pojken griljerat våran julskinka :D Ska bli gott med en skinkmacka imorn, hoppas jag får min lönespec imorn så jag kan handla lite på tisdag :) Ska upp o jobba imorn förmiddag, så nu ska jag strax sova några timmar :P Kanske lägger upp lite julbilder imorn!

Ciao<3<3


Kort inlägg

Idag bara tyar jag inte att skriva om mig dag! Som dock fram tills kvällsmaten var okej, magen har som vanligt varit skum.. Men nu mår jag konstant illa... Jimmy har spytt till o från ikväll, skönt att han inte har gjort det sen ja kom hem!
Nä nu ska jag stänga av datorn och försöka sova lite, måste ta igen lite missad sömn...Igen!

Ciao<3

En liten kärleksförklaring

Tänkte jag skulle skriva en liten kärleksförklaring till alla min fantastiskt UNDERBARA vänner, för tillfället er som står mig allra närmast..! Alla vänner betyder något, när en vän sviker så vet man vilka de sanna vännerna är!! Love U all!!
Johanna Rannebjer - Du är så jävla underbar, jag skrattar och har alltid roligt när jag är med dig! Vi kan prata om allt mellan himmel och jord, även om vi har olika åsikter om saker så blir vi inte osams! Vart har du vart hela mitt liv? Älskar dig Johanna! Jag finns för dig ALLTID! Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta! Massa kärlek till dig! >Blogg<
Malin Ödh - Trots den korta tid vi kännt varandra, så vet jag att vi alltid kommer vara vänner! Du är så jävla go och helt fucking underbar!! Även om jag känner mig nere, så får du mig alltid på bättre humör! Du boostar mitt självförtroende när jag som mest behöver det! Älskar dig gumman, Jojje -v- Molle!! >Blogg<
Rebecca Majlöv -  Av dessa så är du den jag har kännt näst längs! Det känns som vi har kännt varandra hela livet, så många fina minnen jag har med dig! Känns så konstigt att inte ha kunnat träffa dig på så länge, men jag tvivlar aldrig på att våran vänskap består! Du är en fantastisk människa som jag beundrar så mycket! Kommer alltid älska dig Rebecca, finns för dig alltid!  >Blogg<
Angelica Fransson - Vet inte om du läser min blogg, tvivlar på det! Det enda jag inte tvivlar på är våran vänskap, barndomsvänner som vi är.. Det kan gå år innan vi träffas igen, men jag vet att det kommer kännas som igår! För det är så det är mellan oss! Vi kan prata om ALLT, precis ALLT! Det finns ingenting vi inte kan prata och disskutera, med olika infallsvinklar, tro och åsikter men aldrig att vi bråkar! Älskar dig Angelica, varje dag utan dig känns konstig.. När jag tänker på dig så blir mitt hjärta fyllt av saknad!! Det är alltid du och jag!!
Sabina Svensson - Du fantastiskt underbara skitunge, man kan inte annat än älska dig!! Jag tror att våran vänskap var omedelbar, och inget ska få komma emellan den! Sabina min fina, Du kommer alltid vara min fru! Älskar dig så enormt! Kärlek till dig<3
Sara Eriksson - Sara, min underbara vän! Jag kan prata med dig om allt, du får mig alltid på så bra humör! Jag saknar dig, så oerhört mycket!! Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta Sararara, du är för evigt min lillastorasyster!! Massa kärlek<3
Isa Zunkovic - Lilla Isa, min goa granne! Har inte kännt dig så himla länge.. Men du är så himla go och jag hoppas att vi får mycket mer tid tillsammans och många minnen! Hoppas att våra små planer och drömmar snart går i uppfyllelse!! Tycker om dig vännen! >Blogg<
Emsan Andersson - Min lilla Emsan, så himla go! Det var alldeles för länge sen vi hitta på något nu! Men du vet att du finns i mitt hjärta gullegumman min! Massa kärlek till dig stumpan<3

Det finns fler som jag skulle kunna skriva om, men om jag skulle skriva om alla så skulle det ta hela kvällen... Det orkar jag inte! :P
Ni är alla
PERFECTLY IMPERFECT och jag älskar Er alla PRECIS som ni är, varken mer eller mindre!! K Ä R L E K  till  E R < 3 < 3 < 3

Det finns vissa som skulle funnits med på den här listan, som av vissa oklara anledningar inte längre finns i mitt liv.. Vissa människor som jag trodde var vänner som skulle finnas kvar för alltid... Men, människor är outgrundliga och jag är inte den som tvingar mig inte på folk, så om min vänskap inte längre är önskvärd...

Vadå liv?

Klockan är 05.05 jag har precis hängt tvätt och diskat en andra omgång.. Ska äta lite innan jag ska försöka sova några timmar... Hoppas min jobbskjorta är klar snart så ja kan hänga den...  En ska ju jobba imorn kväll några timmar! Snacka om att jag inte har något liv! Hmpf! Men men.. Det blir väl ändring på det så småning om hoppas jag! Nä nu måste jag äta, har inte ätit sen kl 20 igår när jag hade lagat mat...... Inte konstigt att magen skriker efter mat då! Jo jag har ätit en klementin sen dess ;) haha. Nä, gonatt & gomorron på er folket! Skriver nästa gång när jag är lite piggare än jag är nu :P

Ciao<3

Jomen visst..

Moi ;)

Nä om man skulle gå o diska till lite, Jimmy jobba igen... Drygt till tusen! Men ibland är det lite skönt dock. Men ska bli skönt att han går ner till 2skift bara, ja förutsatt att han får behålla jobbet då "/ jaja, det löser sig väl!

Ha de! 

Blocket.se

Satt o kika lite på blocket, kan inte släppa suget efter en vovve... Hittade en fin liten kille vid namn Tyson, en liten jackrussel kille på 14 månader, som behöver fodervärd!  Är han inte bara sååå bedårande!!? Hoppas hans ägare svarar på mitt mail! Håll tummarna för min skull! Doris har inga problem med hundar, jag menar, det finns två stora chäfrar inte så långt från våran lägenhet och hon ryggar inte ens när de är i närheten och börjar skälla.. Det fanns möjlighet för helomplacering om allt fungerar... Jag vill verkligen, och jag behöver komma ut! Jag kan inte motivera mig själv, en hund behöver motionen och här kan jag inte bara släppa ut den som vi kan med Kajsa och Triss hos mamma och pappa... Det hade vart perfekt, sen har jag ju en helmysig granne som säkert mer än gärna följer med ut på promenix ^.^, Det hade vart sååå kul att börja med agility igen :D

Tyson - Jack Russel 14 månader

<3

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra ta bort känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden...

- Tänk om allt var så enkelt ändå!


Hoppas av hela min själ att allt blir lite lättare snart, så vi kan återgå till att bara vara glada och lyckliga!
Det sägs att livet inte är en dans på rosor, joho säger jag. En dans på rosor med törnen kvar... "Det ska vá lätt o leva, annars kan det kvitta."  Mkt möjligt, men det är det svåra i livet som får oss att uppskatta livet... Om allt vore enkelt så skulle vi inte ha något att uppskatta värdet på!!? Mitt liv har varit långt ifrån enkelt, jag har inte fått något på ett silverfat! Men hade det inte för varit för det så hade jag inte varit den jag är idag... Då kanske jag hade varit en av de jag föraktar, små människor som lever för att trycka ner andra utan att bry sig om hur de personerna mår.!

Vännerna & min älskade familj, om ni bara kunde förstå hur mkt ni betyder för mig!!? Hur mkt jag älskar er!!? Nu inför jul känns allt lite tyngre, det är första julen under mina 20 år som jag inte firar med min familj! Det känns i hjärtat kan jag lova <'( ...

Dansant på äldre dar ;D

MOHAHAHA kolla in denna.. 5 dancing Elfs.. När vi inte är upptagna med att turnéra som disco nissar så heter vi annars Johanna, Malin, Sabina, Johanna och Emelie xD

Skrattar varje gång jag ser den!! Vi måste legat i hårdträning så smala o bröstlösa som vi är xD
OBS!!! Videon kan ni ENDAST se fram t.o.m 15/1-2009, så passa på!! ;D

Ciao<3

Ovissheten tar snart död på mina nerver

Vet inte hur länge till jag orkar med att leva i ovissheten om Jimmy får behålla jobbet eller inte.. Det var sagt att de skulle få reda på det idag, men icke då.. De skulle börja förhandla idag... My dear God! Vet inte om mina nerver klarar sånt här! Vill bara att han ska få behålla jobbet så vi kan bo kvar i lägenheten... Vill inte flytta till hålevik eller ngn jävla stuga! Jag vill bo Här, i Våran lägenhet! Jag ber på mina bara knän att Jimmy blir undantagen...! Måste vi lämna lägenheten o flytta till hålevik så vet jag inte hur länge vi klarar av det, inget emot mina svärföräldrar eller lillebror. Men Jimmys "förhållande" till sin mor mår bäst av att vara på distans, som min far och jag! Jimmy blir så lätt grining på sin mamma och det går ut över mig när han blir irriterad! I längden klarar inte vårat förhållande av det, det var kravet för att jag skulle flytta ner hit: Att vi skulle har vårat egna!

Känner att jag hade behövt min mamma nu, låter kanske patetiskt! Men det finns inget som en mors kärlek! Alldeles för länge sen jag träffade henne och mormor nu. Mina syskonbarn, Robin och Vilda mosters änglar, vi ska inte ens prata om hur länge sen det var nu... 23 agusti, 4 månader sedan! Avskyr distansen till mina älsklingar! Saknar Robins bus och energi! Saknar Vilda och hennes leende! Fattar inte att hon snart fyller 2.. Det är ju inte alls längesen som hon föddes, men och andra sidan känns det inte alls längesen som Robin föddes och han fyller 7 (!!!i mars... Inte undra på att man börjar känna sig gammal och grå! Angelicas lille Xander är snart 3 månader!!

Ja nu är det väl pensionen nästa!??
Ja mata ne <3

Blää >.<

Hatar att ha blås/munsår i mungipan >.< Blääääääää!!

Sitter o försöker fixa layouten i bloggen men det värkar inte riktigt som om det vill sig som jag vill att det ska vara >.< Min rygg och nacke är som vanligt CP >.< Smärta kallas det! >.<
It sucks!! >.<

Men när allt känns lite halvdeppigt sätter man på lite NEVERSTORE! Ska även leta upp lite TOY BOX (nostalgitripp till tusen jue!!) och på tips av en kollega TOY DOLL(S)...!

Oh my.... ^.^

Malin du får inte skriva såna inlägg, börjar ju för tusan nästan grina!!
Nu är det säkert ingen som fattar ett dyft, men här kommer anledningarna::

"Johanna, som är sötaste i världen, hämtade upp mig så jag slapp ta bussen. Är hon inte rar? Det vart raka vägen hem till grabbarna-boys som satt och smådrack. Jag, fort som faan in på dass. Byta om, fräscha upp mig. Jag och Johanna had a great time! Synd att hon åkte hem så tidigt bara.... Men, men du är bäst ändå! =D <3"

"Jag har förlorat två vänner, fick en ny som är över mina förväntningar. Everything happens for a reason, right? Hon är en sån vän man inte får nog av, en som hade kunnat vara den enda. Hon gör mig så überglá, verkligen! Tack vare dig, "Rockabella" is back on track!"

Our friendship are of the kind that will last forever!! Du får mig ALLTID att le, jag finns för dig ALLTID i ur och skur!! Massa kärlek till dig stumpan<3<3<3

Fulaste bilden på mig ever, men men, jag älskar dig Molle!!
Malin & Jag<3<3

Meeeeenh >(

Nu vart jag riiktigt pissed-off!! Har suttit hur länge som helst o pulat med mitt blogg inlägg så jag fick det precis som jag ville ha det med bilder och text. När jag skulle skicka det så har sidan blivit timed off eller va de nu kallar de.. Sen fick jag inte tillbaka skiten!! Majskolvars järnspikars toalettholkar!!! Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää!!

Den här helgen har till stor del, förutom jobbet, vart en svullo-helg!! Känns inte alls bra nu i efterhand, bara jag tänker på pizza, godis och andra kaloribomber så går jag upp 10 kilo. Kanske inte riktigt, men det känns så...... Har iaf käkat pizza idag också.. Straffat min mage ytterligare en gång! Suck, jag vet att jag får igen för det så jag vet inte varför jag faller för frestelserna!!? Kan någon tala om för mig varför jag är så svag i själen att jag inte kan säga nej till mig själv? Gah! Men gott är det... Dock var det alldeles för mkt bearnaisesås på min pizza o det smaka inte riktigt bearnaise! Hm!
Förövrigt var det gott med kebabkött och champinjoner :D


Min beeebyy!!Idag åkte Malin hem till Borås igen, snyft! Känns som en evighet innan det blir den 29:e!! Nu kan resten av året få gå väldigt fort TACK!! Saknar dig redan gumman min! Inte lämna mig på det här viset, det tycker vi inte om... ;D PUSS<3<3<3

Fick hem min nya Oriflame leverans i torsdags :D Johanna blev glad, då jag beställt mina nya foundations o mitt heta hot pink nagellack :D inte heller får jag glömma eyelinern och mascaran ^^
Länkar till 
hemsidan  & aktuell katalog online


Nail Colour Expert från Oriflame!
Nagellacket: Nail colour expert, Hot spot pink (hot pink).
Eyeliner: Giordani gold eye pencil, black (med sudd).
Foundation: Giordani gold, light ivory.
Mascara: Lash overload mascara, black (duo-mascara).
Nagellacket och båda flaskorna med foundation och ena av två eyeliner var till mig, den andra eyelinern och mascaran fick Malin som tidig 18 års present (",)  

Nä nu orkar jag inte skriva mer ikväll, är trött och stel i axlarna och ryggen! Någon som vill donera ett välbehövligt badkar till mig??

Ja mata ne<3<3
Ciao<3<3

Trötter...

Japp det är man ikväll efter en jobbig natt, somnat till o från hela natten (när jag väl somna). Vaknar med full panik o tror att jag försovit mig, har väl lyckats stänga av larmet utan att vakna.. Hm.. Det brukar inte hända mig! "/ Iaf så insåg jag efter en stund att jag faktiskt inte hade försovit mig utan hade gott om tid innan jag skulle åka till jobbet...

Jobbet var seegt och massa ont i ryggen (någon som ställer upp o masserar?) sen när jag ÄNTLIGEN sluta så åkte jag raka spåret till min beby MAAAALIN!!
Bäst ikväll: - Malin! Slickar du han på kuddarna? Mohahaha.. Trodde jag skulle dö när Jimmy (inte min Jimmy) sa det... Inte alls full eller så xD

Malin, mig love dig!! DU är helt fucking underbar!!!
8 MAJ NU TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, Malin, Isa & Lesly tack för era söta kommentarer!!
Skriver mer en annan dag, lovar inte att det blir imorn.. Det lär jag nog inte göra om jag skriver det :P hehe.


Ciao<3<3<3

Gah vilken dag...

Vilken jävla (ursäkta ordvalet) dag!! När jag hade gjort mig klar för jobbet gick jag ut till bilen.. Jo jo du, där fick jag för att jag är tidsoptimist..!  Bilen var täckt av frost och låset var så gott som fastfruset.. Tog mig 2-3 minuter innan jag kom in i bilen, då va det bara att starta bilen sätta på värmen i bilen och på bakrutan! Sen ut och skrapa rutor i full panik... Sen kom jag till jobbet på 10 minuter SÅ LAGLIGT O:D

Har vart konstant trött idag, min rygg har värkt kopiöst... Sen fick jag smset jag inte ville ha, som tala om att hunden jag vill ha kostar för mkt... Om jag inte kan få henne på avbetalning! Jag vill verkligen ha den vovvebebisen! Namn är redan bestämmt jue, visserligen sen länge... Men ÄNDÅ :'(

När jag kom hem insåg jag varför jag är så trött i huet... Jag har inte haft min rast idag "/
Jimmy har spytt och mår dåligt! Jag ska i princip bara äta och sen sova...

Pappilon och tibetansk spaniel valpar!En tibentansk spaniel-pappilon hund!

Ciao!!

Längesen sist...

Ja nu va det ett tag sen man satte sig ner o blogga :P Oj så mkt det har hänt sen sist.. Måste nämna att våra nya grannar ISA och MARTIN är helt underbara... Isa är såååå go! Kram på dig gumman!! :D Dock orkar jag inte ta allt som hänt dessa 3 veckor, det får räcka med förra veckan och fram!!

Ja förra veckan skulle jag ha varit på arbetsförmedlingen på måndag kl 10. De ringer iaf på morgonen till JIMMYS mobil (och hur de fått hans nummer är ännu ett mysterium för mig) och säger att min handläggare är sjuk! Så måndag - onsdag hände inget särskilt som jag kan komma på nu... I torsdags så åkte jag och Johanna in till systemet i Lyckeby för att köpa lite inför helgen, sen åkte vi hem till Rebecca långt ute i ingenstans :S vi skulle på Partylite ljusparty! Det mesta är ALLDELES för fint och ALLDELES för dyrt :S så jag bestämde mig för att bara köpa två 12-pack typ värmeljus.. Ena doften heter körsbärsträdgården och den andra heter smultronland, luktar sagolikt gott båda två!!

På fredagen så åkte jag och Johanna till Palace i Kalmar!! Vakten som kolla våra ID: - Välkommen Johanna!
- Välkommen Johannna..igen!! Random kille bakom oss: - Jag heter också Johanna! Haha vakten såg lite skumt på honom xD Men åter till spelningen.. Tysta Marie (som inte va så tysta) var helt OK.. Lite för mkt bas för att man skulle höra vad de sjöng ordentligt :P Men sen säger jag bara
NEVERSTORE....!!!!! Maaaa GAAAAAADH!! Johanna, nej Johannaigen, är FRÄLST!! Älskar Neverstore.. Måste ha min dagliga dos av Neverstore!! Millencolin kunde kvittat, jag kunde ha åkt hem direkt efter Neverstore om det inte det hade vart för Kalmariten Peter som var minst sagt ÖVERFÖRFRISKAD!! Hmpf! Suck för fulla killar...!

Jag sov hos Johanna mellan freda o lördag, tack o lov, för jag fick inte många timmars sömn :( tack vare att jag sov i ramdala behövde jag inte åka lika tidigt! Skönt, men de va inte många saker som gick för mig den dagen... Orkar dock inte dra den historien igen... Men den innehåller jobbig boende, spöregn och idioter i trafiken... Blä!! Men efter mycket om och men så blev inflyttningsfesten väldigt lyckad... Krogen nästan desto bättre, förutom ett par killar som var bara en ANING för fulla... Men sånt är livet :P Vid 3 på morgonen kom min älskling och hämta mig o Johanna i stan. De andra i vårat sällskap hade redan åkt hem! Men när jag o Jimmyboy kom hem så tog jag två mackor innan jag kröp till sängs.. Slockna på 5 sekunder.. ^.^, hihi. Sov typ hela söndagen.. Vakna vid 13-tiden o somna om, vakna vid 16-tiden o det kändes som jag bara sovit en timme... Gick upp, gick på toa och fixa några mackor.. Sen la jag mig i sängen igen... Där låg jag, vaken, tills Jimmy hade lagat mat vid 18-tiden ^.^ Johanna va MKT trött :P hehe.

Har börjat prata en del med en kompis, Johans, flickvän Malin från Borås :D Personlighetsmässigt så är vi kopior :P Vi tycker och tänker lika nästan  hela tiden.!! Hon gör mig massa glad :D Ska bli askul när hon flyttar ner!! Wiie!
Hon vet att jag har pratat en del om hundar och hur gärna jag vill ha en, så när hon fick veta att hennes klasskompis ska sälja några blandrasvalpar (tibetansk spaniel och pappilon) så fråga hon mig direkt om jag var intresserad! Jag bad henne kolla priset och försöka tinga tiken så jag får fundera! Jag hoppas av hela mitt hjärta att de inte begär allt för mkt pengar och att jag kan få det på avbetalning i så fall!! Är de inte bara sååååå bedårande söta!!?

Googlade lite för att se hur de kan komma att se ut senare hittade en bild på en och en hemsida på några andra i samma ras :D http://medlem.spray.se/helny2527/sagas%20sida.htm 
Pappilon och tibetansk spaniel valpar!En tibentansk spaniel-pappilon hund!
Den första bilden är på några av valparna och den andra bilden är en hund vid namn Nozze!
(OBS!! Nozze har ingenting med valparna att göra)


Nej nu ska jag sova några timmar innan jag ska upp o jobba!!
Ciao!!

RSS 2.0