Det bästa på länge!!

"Kvinnor inser inte sin begränsning. Först går de ut och jobbar i åtta timmar, sen går de hem och jobbar åtta till. Och sen ska de leka med barnen och hinna vara vackra och kanske sova en stund också. Tacka vet jag karlar. De vet vad de kan och låter bli saker som de inte klarar av. Som att fälla ner toalettringen, plocka bort ALLA saker från bordet efter middagen, eller torka av det. Kvinnor är oförståndiga. De inser inte att man är sjuk när man har trettionio graders feber, nej de ska upp i alla fall och laga frukost och se till att barnen kommer till dagis och skola. Tacka vet jag karlar. De hostar en gång och ligger sedan däckade i sängen en vecka och blir ompysslade."
Okänd

"Har ni tänkt på att män bygger broar och lägger järnvägar över öknar och ändå kan de framgångsrikt hävda att konsten att sy i en knapp överstiger deras förmåga."
Heywood Broun

"Det finns inga fullvuxna män. Därför får kvinnor välja det barn som passar dem bäst."
Ingmar Bergman


..Mjo..

Jo uppdateringen har visst laggat lite efter nu.. Hade tänkt skriva lite i söndags men så gick man och blev magsjuk, suck, naturligtvis blev man smittad på jobbet i torsdags!! Skulle ha tagit med mig Johanna in till stan igår, men jag kände att det inte ens var läge med det. Men jag har inte spytt iallafall vilket känns skönt. Och idag känns det en aning bättre!

 

Idag fick jag samtalet jag längtat efter, men det blev jobbigare än jag hade hoppats på, så nu måste jag ta tag i det innan helgen är slut. Så nu kommer jag må halvdåligt över detta resten av veckan, blä, dock är det nödvändigt för nästa tisdag måste jag ringa tillbaka och svara. Jobbigt, jobbigt!! Finns det någon pausknapp på livet som jag inte vet om?? Hade behövt en paus från mig själv just nu.. Ingen som vill byta liv med mig fram tills den 1a juni? Knappast.. <'( Men som allting annat i mitt liv så måste det göra ont och vara jobbigt innan det blir bra.. Sucks!!

 

"Mom and dad you shouldn't worry!
I am out here on my own, but I will never be alone.."

 


Nu vill vi ha sommar och sol!!


All isnt good..

Först och främst vill jag säga förlåt till alla mina trogna läsare för att jag inte uppdaterat på länge! Det har vart lite mkt på sistonde.. Tyvärr både på jobb fronten och emotionellt.. Hur mkt orkar man med? Mamma, Johanna, Isa & Sabina.. TACK!! Ni är mina hjältar, vet inte hur jag skulle orka utan er!!

Har jobbat två nätter och en kväll och två nätter till ska jag göra den här veckan, så 36 timmar sammanlagt.. Nästan en full vecka med andra ord. Skönt. Ska göra min första ensamma natt inatt, börjar kl 21. Bara hoppas jag slipper SNÖN inatt, för BÅDA de tidigare nätterna jag jobbat den här veckan. Så jag bara hoppas att våren segrat över vintern nu så vi får fint väder äntligen. Idag är det ganska varmt ute, blåser som vanligt, men solen skiner iaf.

Ser fram emot måndag nu, Johanna vet, sen nästa fredag ska jag och Johanna åka till Kalmar och klippa oss. Och det ÄR sjukt nödvändigt på mina slitna toppar :S Har inte klippt mig sen förra året, fy på mig!! Måste köpa lite nytt till garderoben, har i princip inga hela jeans och en tröja + 1-2 toppar behövs. 

För att inte dra ner bloggen med massa argt och ledsamt så skriver jag inte mer just nu... Ska försöka uppdatera lite i helgen efter hand som min energi återkommer. 

 

Sanna, du är en Pärla!


Hej :)

Hej allesammans!

Hoppas att allt är bra med er i det fina vårvädret, hoppas att ni har lika fint väder som vi haft här idag. Igår jobbade jag på Hbg igen, första gången på 7 dagar.. Var från början meningen att jag bara skulle gjort 7-13.30.. Men Yvonne ringde precis innan rapporteringen och fråga om jag kunde jobba eftermiddagen 15.30-21 och även 8-17 idag, kontot säger catching vid nästa månads löning, så jag tackade jag.. Men när jag kom hem igår var det på ren vilja jag stanna uppe för att titta på LA Ink som är ett måste på fredagar (A).. Va lite knas imorse dock, vakna vid halv 7 och trodde på fullaste allvar att jag försovit mig :P hade dock en timma på mig tills jobbet kallade. hehe. Jag är inte van vid att börja 8 så jag blir helknas när jag väl gör det, händer inte så ofta! Tråkigt värre att jobba idag dock, pensionär F. har vart dålig i magen och jag HOPPAS INNERLIGT att hon inte hade maginfluensa för jag har verkligen inte tid eller råd att bli sjuk nu :S

Men skönt för jag och ssk-eleven Lars var ute med pensionär AM och M på en riktig långpromenad med rullstolarna. Så jäkla skönt, men man får bekänna färg med ben- och armmusklerna :P det är inte alltid det lättaste att gå i uppförsbacke eller hålla emot i nerförsbacke när man kör rullstol oavsett om personen i den väger mkt eller lite.. Så jag har fått rejält med motion idag, var även ute med pensionär A på eftermiddagen. Det var nödvändigt för jag höll allvarligt på att somna stående.. Jag var som en gående zombie hela eftermiddagen.. När jag kom hem vid ca 17.10 så mötte jag Jimmy som åkte hem till sin mor och far och jag bytte om och la mig i sängen somna efter en stund, och vid 19 (en halvtimme efter jag hade ställt larm och tydligen stängt av utan att reagera) så ringde Sabinan, underbara vän. Sen låg jag och snoozade en stund till innan jag rastade Olli och gjorde några smörgåsar innan Robinsson började. Vet dock inte vad jag ska tycka om det, återstår att se nästa program.. Men ett program som gjorde intryck på mig var Jag vet vad du gjorde förra lördagen.. Shiiiet så kul det var, pinsamt men sjukt roligt :P hehe. Nä nu ska jag äta, sen försöka sova en aning. 


Ingen bra dag..

Nej idag är verkligen ingen bra dag för mig, tack Sabina för pratstunden den var välbehövlig!! Helst hade jag velat dra täcket överhuvudet och återkomma en annan dag...

Men det gör jag inte.. Jag har vart på långpromenad med Olli och dammsugit väck de värsta hundhåren och skurat golvet i köket, vilket var väldigt välbehövligt.. Fick ett tips av en vän som användet katt-olivolja till sin katt vilket gör att hon fäller mindre och får bättre lyster i pälsen. Någon som vet om det finns till hundar och vart isåfall man kan köpa det? Tacksam för tips..

Fråga inte gärna vad som rör sig i mitt huvud just nu, jag berättar när jag känner att jag kan göra det. Så tills dess, finns bara till hands om jag behöver er, jag kommer till er om jag vill lätta mitt hjärta. Så ta det inte personligen om jag inte berättar... Om det blir som jag känner så kommer de flesta av er veta inom 1-1½ månads tid.. Men tills dess behöver saker mogna!!


Kokko..

Jag har kommit fram till att jag är ganska knäpp.. Visst, det har jag väl alltid vetat att jag inte riktigt är som alla andra, haha.. Men jag är nästintill "handlingsförlamad" om dagarna, jag är trött och orkar i stort sett inte ta tag i någonting.. Men sen ser ni, när de flesta andra har fått besök av John Blund och zuzzar sött, tro inte katten att jag får spelet då... Inatt vid ca 2 tiden fick jag städmani.. Jag skurade toaletten, handfatet, rensade ut skräpet från skräpkorgen och satte lilla baljan under handfatet (avloppsröret till handfatet läcker).. Och hade det inte varit för hänsyn till Isa och Martin (mina grannar) så hade jag banne mig startat tvättmaskinen och börjat dammsuga.. Idag på morgonen så gick jag ut med alla soppåsarna och tog ut kompostpåsarna.. Så jag känner mig ganska duktig! Men ja, jag vet att jag inte är normal eller funtad som alla andra, och det är för det mesta till min fördel hoppas jag! Det är väl lite därför nattjobb kommer passa mig ypperligt.. Hoppas jag iallafall..


Lite så här i efterhand..

Tänkte lite så här i efterhand gratta en del av mina vänner som fyllt år..
Vi tar det på bildväg va!?? Ja det är roligast så ^^


(Rebecca)




Ett stort BAMSE-GRATTIS till er alla fem!! 

Puss & Kram


Kan man bli mer förbannad?

Jag ser rött och blir så enormt förbannad när jag hör och ser sånt här!!
HUR KAN MAN GÖRA SÅ MOT ETT SPÄDBARN???
Sitt eget kött och blod..
Och hur kan man som nära släkting, anhörig eller vän LÅTA BLI att rapportera???



 Om ni inte kan se filmen klicka här! 

Tummen ↑

Åh vilken skön helg jag haft, första helt lediga helgen på långa 6 veckor.. Gott gott, vi har mestadels bara tagit det lugnt. I söndags så firade vi lillebror och sambon lite i efterskott, blev prinsess-tårta och pannkakor till middag hehe. Och det slarvas en del med maten från min sida och det är inte allt för bra känner jag.. Humöret pendlar.

Men igår vart det inte mkt som kunde störa mitt glada humör..
Vart nämligen in till Frösunda och skrev under anställningsbevis, tystnadsplikt och lite andra papper.. Fick till och med en pärm med massor av information, försökte läsa igenom noggrand igår kväll men jag var så trött att jag kom inte längre än till sida 5 (av 32 typ). Så det blir väl snart att sätta sig att gå igenom den så man får lite substans av att det som står.. Senare i april ska vi på en heldag med introduktion, värsta blir eftermiddagen med lyftteknik.. Jag har vart på lyftteknik en himla massa gånger, men visst man är aldrig full lärd så man kanske lär sig något nytt? Återstår att se i april då :) 

Blir roligt på måndag, ska gå inskolning hos en brukare (vars pa troligen blir långtidssjukskriven) dagtid 12-15. Sen ska jag hem och äta + sova för klockan 20.25 ungefär bär det av inte till stan igen för att gå inskolning på natten, ska gå bredvid en tjej som kallas EK och är 24. Natten är 21-04 så jag kommer nog hem ca 04.30, ut med Olli sen hänga med John Blund några timmar :P 

Puss & Kram

Wohooo!!

Om någon hade sagt till mig för en vecka sedan att det här skulle bli en toppen fredag så hade jag nog bara tittat på personen med stor skepsis.. Men nu är vi här, fredagen den 13e mars 2009. Behöver jag säga mer än att fredag den 13e är min tur dag :D Tidigare imorse ringde de ÄNTLIGEN från jobbet jag sökt OCH jag ska mest troligt få jobba hos dem i sommar, både på schema och timmar :D Men hon som har nattpatrullen skulle ringa mig senare idag för att boka ett möte, så jag hoppas verkligen!! [Jennysson om du läser detta, säg inget på jobbet än, jag vill prata med henne först sen jobbet]


Nu ska jag äta :)
Puss & Kram   


En liten tävling :D


Snurrar runt bland alla dessa bloggar i oändlighet :) hittade en blogg där det just nu tävlas ut ett par himla läckra örhängen! Hur snygga blir inte dessa att ha i sommar när man cruisar runt i stan!? Lätta att jag ska vara med i den, bli det ni också :D Bloggen hittar ni här!

 

 

 


Puss & Kram

 


En liten lista.


1. Hur gammal är du om fem år? 25, ska fylla 26..
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Pensionärerna på jobbet.
3. Hur lång är du? 162.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Hm.. Minns inte men tror det va Beck i söndags..
5. Vem ringde du senast? Angelica och Mamma
6. Vem ringde dig senast? Mamma
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem man ska kontakta..
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta sen snart 22 år :)
9. När såg du senast din mamma? 25e Januari :'(
10. Vilken ögonfärg har du? Blå. 
11. När vaknade du i dag? 06.55.
12. Vilken är din favoritjulsång? Tänd ett ljus & Julen är här.
13. Vilken är din favoritplats? Vart som helst där jag har mina nära & kära.
14. Vilken plats föredrar du minst? Där jag känner mig olycklig.
15. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vet inte.
16. Vad skrämde dig om natten som barn? Mössen i väggen och mörker.
17. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Pensionär F. på jobbet.
18. Hur stor är din säng? Dubbelsäng.
19. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.
20. Sover du med eller utan kläder på dig? Det varierar..
21. Hur många kuddar har du i sängen? Tre.
25. Är du social? När jag orkar..
26. Vilken är din favoritglass? Mjukglass!
27. Vilken är din favoritefterrätt? Vet inte..
28. Tycker du om kinamat? Alla gånger!
29. Tycker du om kaffe? Usch nej, endast chai latte och ett fåtal andra lattesmaker går ner.
30. Vad dricker du till frukost? Olika.
31. Sover du på någon särskild sida? Höger sida i sängen..
32. Kan du spela poker? Nja..
34. Är du en beroende människa? Beroende av min familj och mina vänner..
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja.
36. Vill du ha barn? JA!!
39. Föredrar du havet eller en bassäng? Så länge det är varmt!
40. Vad spenderar du helst pengar på? Mig, familj och djuren.
41. Äger du dyrbara smycken? Det kan jag nog inte påstå nej..
44. Vem är den roligaste människan du känner? Hm.. känner många roliga människor!
45. Sover du med gosedjur? Nej, kuddarna räcker :P
46. Vad har du för ringsignal? Minns inte vad den heter.. Byter ganska ofta.
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, tack vare min underbara mamma <3
48. Hund eller katt? Har både och.. Men föredrar väl vovvisar.
49. Flirtar du mycket? Nej inte direkt..
50. Kan du byta olja på bilen? Nej men jag klarar nog att fylla på ;) 
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej.
52. Vilken var den senaste boken du läste? Sjöjungfrun med Camilla Läckberg.
53. Den bästa bok du läst? Alla Läckbergs böcker + Karin Fossums..
54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
55. Dansar du i bilen? Öööh? Nej!
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? RixFm såklart!
57.Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett mobilnummer.
58. När var du i kyrkan senast? På en begravning i somras tyvärr.. :'(

 

Puss & Kram

Msn..


Öppna msn, o du fuska inte!

Tycker du nummer tolv är snygg? Sebastian, fd klasskompis, nja snarare gullig.

Skulle du kunna krama nummer sju? Christoffer, kusin, självklart :D

Hatar du nummer 3? Amanda, fd klasskompis, nej absolut inte. Jag har inte någon jag hatar på min msn!

Känner du nummer fyra? Alexandra K, klasskompis från gymnasiet, jajjamensan!! :D

Skulle du pussa nummer tio? Johan, mitt ex, nja kanske en puss på kinden..

Har du träffat nummer tjugotre? Johanna, bästa kompis, självklart min babe <3

Hur är nummer trettiotre? André, konfa-kompis, hm känner honom inte så väl.. Men väldigt estetisk.

Har du varit kär i nummer arton? Michaela,  msn/blogg-kompis, nej det kan jag väl inte påstå :P

Vem är konstigast av alla online-kontakter? Krille, fd kompis, en del knepig..

 

Puss & Kram


Bloggen..


Börjar tröttna allt mer på designen i min blogg och turligt nog har Sanna fått igång sitt photoshop igen så snaaart har jag min nya design! Sanna är superduktig, det är även hon som har online-företaget Bracy.se som säljer supersnygga armband! Men nu ska jag dricka färdigt mitt te och äta min smörgås med stekt ägg innan jag ska krypa kull. Hoppas jag kan få med mig min sambo till sängen, lite trött på att han somnar (allt för ofta med tvn på) i soffan.. Hmpf!! Det gillas inte av "regeringen" hehe ;P 
 
Ha en go natt!
Puss & Kram 

Dagens horoskop


Jag är visserligen inte den som läser horoskopen varje dag och tror blindt på vad som står, men ibland är det lite kul.. Så därför kommer dagens och veckans horoskop för alla oss som är födda i VÅGENs tecken. 


Vågen
(veckans horoskop)

Vecka 11 (9 mars - 15 mars) 
KÄRLEK Hemma har du det bäst och i kärlek ska du vara diskret och handla försiktigt. Här verkar romantiken ganska så svag. Ta det lugnt och vila. ARBETE/HÄLSA Arbetar du med sjuka människor nu i veckan så verkar det ge dig lyckat resultat. Du är en duktig vän som utstrålar sundhet. Din hälsa ska vara sund och frisk. EKONOMI Det måste bara vara trevligt att få besöka dig och ditt vackra hem. Din ekonomi bör vara bra och nu kan du vinna i spel. Med ett spel på hästar kan du nu bli rik. 

Lyckotal: 6, 7, 9, 28, 37, 39, 40
Bästa lyckotal: 6

Onsdag den 11 Mars 2009

Du har idel trevliga händelser att se fram emot. I en arbetssituation får du briljera med din yrkesskicklighet. Det du gör väcker beundran och respekt. Du kommer också att bli efterfrågad på ett annat sätt än du varit tidigare i och med detta.

Bonus:Torsdag den 12 Mars 2009
Det ser ut att bli en spännande dag. Du får ett positivt besked som kommer att innebära ett ekonomiskt uppsving för dig på sikt. Den arbetsinsats som blir följden av det här tar du gärna. För nu får du äntligen någonting rejält att ta tag i


Hm..Kärleken och Arbete/Hälsa kan ju stämma ganska bra in på mig, men Ekonomin stämmer inte det minsta.. Och jag HOPPAS att dagens och morgondagens horoskop stämmer, för i såna fall kanske jag får jobbet jag har sökt.. Men jag blir väl kvar där jag är kan jag tro.. Vilket kanske både är bra och dåligt? Jag vet inte.. Jag är snart 21 och jag vet fortfarande inte vad jag vill med mitt liv när det kommer till jobb, och jag känner att den "bördan" börjar väga en del...

Puss & Kram

BMI


Som ni som läser min blogg regelbundet kanske vet så är jag medlem på mer-trafik och ramla över en av alla de sidor som innehåller BMI uträkning. Tänkte att jag för "skojs" skull skulle kolla vad min, i nuläget, målvikt ligger på. Men det visar att även om jag skulle gå ner till 65 kg (jag är 1,62) så skulle jag ligga på överviktig.. Om jag går ner till 65 så kommer jag vara skinn och ben, smalare än äckliga paris hilton. Vilket innebär att jag skulle ha en sjuklig ätstörning och OM jag någonsin hamnar där så omyndigförklara mig och tvångsmata mig. Jag väger hellre för mkt än för lite!! 
Tyck vad ni vill, men jag tror inte det minsta att det är hälsosamt att gå efter BMI (Body Mass Index) utan hur man själv mår. Så länge eran kropp inte säger ifrån och det inte påverkar eran vardag så väg det ni mår bra av! Det är min uppfattning!! 
Ta hand om er!
Puss & Kram  

10.3.09


Ja då va det dag två vecka 11 år tvåtusennio. Igår var jag väldigt populär kände jag, bokningen ringde 3 gånger. Första gången de ringde på morgonen tacka jag nej till ett 7-16, eller jag sa att jag inte kunde förmiddagen. Jag va så trött, kändes som om jag sprungit ett maraton, min kropp hade verkligen ingen energi och det är av någon anledning en återkommande känsla just nu. Sen ringde iaf bokningen igen och frågade om jag kunde jobba kvällen 16-21 vilket jag gjorde, sen ytterligare en gång om idag. Jobbade 7-12 och 13.30-16.30, drygt med såpass långt mellanrum passen, men samtidigt väldigt skönt eftersom min dag inte startade optimalt med försovning. Visserligen kom jag nästan i tid, bara 5 minuter sen. Men fackta vad jag hatar att behöva stressa halvt ihjäl mig. Men jag överlevde denna dagen :P

Nu har vi en del ssk-elever på jobbet, Phelicia (vit), Lars (brun) och Nicole (orange) som ska vara där i 8 veckor. De två flickorna var jättetrevliga, hann inte träffa Lars mer än för att hälsa för han var med de ordinarie på APT-mötet. På brun har vi även en praktikant, Amanda, om hon går på gymnasiet eller högstadiet vet jag inte men jag tror mest på det sistnämnda. Vi hade riktigt trevligt på eftermiddagsfikan, vi satt och sjöng psalmer (!) jag har nog inte öppnat en psalmbok sen sjätte klass!Vilket...öhm.. är 8 år sen :O 
(känner inte att jag vill räkna med begravningarna under dessa år). 8 år, vart har tiden tagit vägen?

Vilken väg jag kommit sen dess, som jag växt i mig själv.. Vill inte ens tänka på den varelse jag var då, tänk om "ödet"/livet velat annat med mig.. Då hade jag inte suttit här idag och skrivit dessa rader! Men kommer alla såren i min själ någonsin läka? Kommer jag någonsin kunna bli hel igen och glömma det som en gång var, även om det format mig till den bra människan jag faktiskt är. Jag vill inget hellre än att komma över det som en gång hänt.. Då va då, jag vill leva mitt liv här och nu utan att bli påverkad av det som hände för 8 år sen.. Tänk vad sånt kan göra med en liten själ under 7 års tid.. Som inte ens 8 år kan läka! Nej nu drar jag nästan ner mig själv i deppträsk igen, dit vill jag ALDRIG mer igen!! 


Positiviteten måste komma tillbaka, kanske ska börja tänka som jag en gång gjorde..
Positiva saker i mitt liv:

  • Mina underbara föräldrar som ALLTID ställer upp för mig.
  • Min underbara familj/släkt, som jag älskar så sjukt mkt.
  • Mina syskonbarn får en egen punkt, det är kärlek!
  • Min älskade sambo, våran katt Doris och min fina Olli!
  • Min underbara vänner, inget utan er!
  • Mitt stundtals jobbig, dryga, underbetalda jobb som får mig att ta tag i saker.
  • Min utökade bonusfamilj, som hjälpt mig under detta året!

Skulle säkert kunna komma upp med fler punkter, men orkar inte, min kropp och hjärna är redo för sängen..

 


Puss & Kram


Nåväl, söndag igen..


Ja då va det ju söndag kväll igen.. Känner mig (som vanligt) trött och sliten, lördag gick förbi i ett trött töcken.. Alla pensionärerna var tröttare än vanligt, jag blev "hemskickad" 19.40 alltså 20 minuter innan jag skulle slutat. Visserligen skönt, men det kändes varken till eller från. Jobbade med en bra ordinarie på kvällen så jag fick gå tidigare, det är långt ifrån alla som hade sagt att jag kunde gå hem. Vid 19.30 var vi klara med allt, alla låg och det var bara E som hade tabletter kvar. Det bästa på jobbet var ändå mina 3 timmar av rast, sov nog ca 2 timmar av dem iaf. Somnade gott sen när jag la mig på kvällen iaf.  

Idag har vi inte gjort mkt alls, under kvällen så va vi hos mina svärföräldrar och gjorde semlor som vi åt.  Gott gott, har i stort inte ätit så bra idag. Ingen riktig mat har jag fått i mig. Vi har varken bröd eller mjölk hemma, kylen och frysen  behöver fyllas på. Har 4 käkat knäckebröd och två semlor idag. Inte bra.. SUCK!! Ska nog dra i mig en äcklig nutrilett och sova sen. Jimmy är hos Robin, och just nu skiter jag i om han kommer hem ikväll eller inte.. Är för trött för att bry mig om hans dygnsrytm längre, han är 24 år och tillräckligt vuxen för att fatta beslut själv. Jag orkar inte leka hans mamma, för jag är det inte, jag vill bara vara hans flickvän och livskamrat... Suck för vuxna killar som beter sig som barnrumpor ibland! 
 

Nej nu mina vänner och bloggläsare.. Nu ska jag fixa min nutrilett och krypa till kojs!


Puss & Kram

Tips!


Blev lite kär i den här berlocken/hänget, ni hittar det och mkt annat fint här!

Puss & Kram



Sleeeeeepyy... ZzzZzz..


Ja har varit oerhört trött hela dagen, påverkad av detta väderväxlandet hela tiden, plus massa jobb. Tog ingen rast på jobbet idag, men jag slutade en halvtimme tidigare.. Vilket var väldigt skönt!! Min älskling fick paket från mamma och pappa och kort från min mormor och morfar idag :D Jag har världens bästa familj!! Hoppas Jimmy ringer och tackar imorn, annars skäms jag för honom och det vill jag inte. Kanske glömt att nämna att mina älsklingar (sambo + systerson) fyller år imorn! Usch, första året jag inte är hemma och firar lillprinsens födelsedag.. Inte för att han är så liten längre :P Jag jobbar som vanligt, turligt nog 7-20 så jag hinner hem och mysa lite med älsklingen innan det är dags för sängen. Blir väl antagligen att ta en fika med familjen på söndag, eller något sånt! 

Puss & Kram!

Drömmarnas land..


Ja ikväll har jag kollat på Kalle och Chokladfabriken, druckit mitt suveränt goda te och min egengjorda vitamin smoothie :) Nu ska jag rasta Olli sista gången ikväll sen ska jag faktiskt lägga mig innan (!) kl 23 :P Ska upp vid 5 imorn, ska jobba 6,5 timme, skönt när det inte blir för långa dagar.. Tror till och med att jag har en halvtimmes rast :P hoppas bara att det blir lugnt så jag kan ta den, inte alltid det hinns med! 

 

Godnatt gullungar!!
I'm off to the land of hopes & dreams.. 

 

Puss & Kram


Blaha..


Terence 283- Light used SEK 559, Dr Denim - NELLY.COM
  
Åh vad jag är sugen på dessa jeans, synd bara att de är så himla dyra.. :( Jag behöver verkligen nya jeans, mina är antingen trasiga eller har taskig passform :( It Sucks att ha dålig ekonomi! Jag behöver en ny garderob, eller ja snarare innehållet i garderoben..
Dessa toppar hade inte heller suttit helt fel om jag får säga min mening, och eftersom detta är min blogg så får jag ju det! Lucky me :P hehe. Inte för att detta är någon mode blogg, men lite skoj ändå.
 

Puss & Kram


Väninnatestet


Så då har man vart lite duktig idag också då :P hehe. Igår jobbade jag delad tur á 5 timmar så sammanlagt 10 timmar. Jobbigt men fortsätter det så här så kanske mars blir en bättre månad än februari!!? *hoppas* Idag fick jag hem koden så jag kan fylla i mina kassakort till a-kassan via nätet, billigare och mycket enklare så nu har jag fyllt i de senaste 3 veckornas jobb och skickat in för vecka 8 och 9. Så nästa vecka är det dags igen!  

 


Gör testet och se hur goda väninnor ni är här
:)

 

Puss & Kram


Hej ",


Hallå mina vänner! Vilken helg, lördagen gick jag konstant på alvedon. Maxdosen gick åt för att över huvudtaget överleva på jobbet.. Mensvärken var så enooormt extrem, ett under att jag orkade vara mitt vanliga glada jag.. Söndagen va sådär, mensvärken var inte särskilt påtaglig, märkligt nog, men energin var som bortblåst.. Vi åt middag hos svärföräldrarna innan jag åkte iväg och jobba några timmar.. Försökte vara den proffesionella jag, men det var svårt. Jag hade inte riktigt energin, men det gick rätt bra ändå. Idag har det var värre med värken i magen, men just nu är det rätt lugnt.. "Behandlar" magen med varm vetekudde om mornarna och kvällarna. Men jag har vart ganska produktiv idag... Har dammsugit, "möblerat" om i badrummet :P och skurat bort lite fläckar från hallen och köket. Sen blev det pannkakor till lunch/middag/kvällsmat-kombination *mmmmmums* Nu har jag kollat Unga mödrar och kollar för tillfället på Miami Ink. Diggin' 'em!! :P 
Puss & Kram

RSS 2.0