life's a hoe and i'm broke

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen, som vanligt. Men det har vart mycket som har hänt det sista. Har vart mycket med Lotta, min granne o vart i stallet. Det har även vart mycket som försegåtts uppe i mitt huvud.. Emellanåt när jag har såna perioder, så vet jag inte vad jag ska skriva, eller så är det tvärtom att jag vill skriva hur mycket som helst. Men då med risk att jag ska låta gnällig, men den som inte vandrat i mina skor eller har gått igenom samma saker kan omöjligt förstå eller sätta sig in i känslan som finns i kroppen. Just därför vill jag heller inte skriva när jag inte mår bra, ytterst få vet eller skulle förstå djupet av allt som finns inom mig!

Men det är inte bara deppigt i mitt liv just nu, mycket tack vare att jag har Lotta! I söndags natt fick vi en flipp och bestämde oss för att dra till Väla, så i tisdags förmiddag efter att ha haft utsläppet av hästarna så körde vi ner till skåne. Träffa min sötmupp Emma som jag inte träffat på typ 3 år... Så jag umgicks med 3 skåningar + att både Buck o Olli oc´kså är skåningar :P fast de talar ju inte :P hehe.

Igår hade jag tvättstugan, dock morgontid så jag låste tvättstugan tidigt på morgonen innan jag la mig. Sen tvätta jag först vid 11.. hann med det lilla som jag va tvungen att tvätta, resten ska jag låna av Lottas tvättid idag... Har jobbat natten och jag är typ död... vet inte varför jag inte lagt mig ännu! För jag vet att jag kommer somna på fläcken...  Men men, kvinnor och barn...


Nej nu ska jag väl krypa kull i sängen...

fröjdepinne

Vilken dag, det var länge sen jag skrattade så mycket... Mina och Lottas magmuskler har verkligen fått jobba ikväll :P Först drog vi ut till stallet och kolla till Alve och fyllde på vatten, även hundarna fick leka av sig och busa. Sen körde vi till ön för att hämta kattburen hos mitt ex, ska ha den när jag ska ha med mig mina 4-benta till jobbet imorn. Därefter så körde vi till speciallisten, Lotta bjöd mig på pizza och sen körde vi hem.. Drog igång Gustaf 2 :P Och medans Lotta spela sims3 så kolla jag på tvn.. Sen kollade vi på Americas got talent och skratta åt de som gjorde bort sig. Sen kom den avskyvärda McDonalds-reklamen som jag alltid gör narr av... Och Lotta vek sig nästan dubbelt av skratt, sen av någon anledning fick vi för oss att jag skulle läsa saga för henne så jag tog fram ett par av mina böcker med godnatt sagor som jag fått av min mormor. Bland annat var det en saga om en kanin som hette Fröjd och trötta som vi var tyckte Lotta att jag sa fröjdepinne och vi båda brister i skratt xD


Jag & Lotta är inte normala någonstans - men jävlar så roligt vi har tillsammans xD



Nu ska jag gå och klubba ner denna knubbsälen i sängen!!
Natti natti mina vänner :D

till Rebecca

Detta inlägg kommer riktas till min älskade vän Rebecca! I 7 år har vi känt varandra nu, en lång tid i en värld där vänner kommer och går! Trots att det var längesen sist vi sågs så vill jag att du ska veta att jag kommer ALLTID att finnas här för dig! Jag vet att det är svårt att lita på folk och släppa dem allra längst in. Jag kommer aldrig tvinga mig på dig, men du ska också veta att jag kommer inte lämna dig. Hur hemsk du än tror att du är! Min enda önskan är att jag fortfarande ska få vara en del av ditt liv och att du en dag ska kunna älska dig själv tillräckligt för att sluta skada dig själv!

 

För 7 år sedan kom du in som en tornardo i mitt liv, jag har älskat varje stund med dig! Du har förändrat mig, påverkat mig till att bli den jag är idag! Jag är dig och flera andra evigt tacksam, det finns få människor som du! Starka underbara människa, ibland är livet bergodalbana både psykiskt och fysiskt. För vissa av oss värre en andra, men stark som du är kommer du en dag komma ur det här!!

Jag kommer aldrig lämna dig, du kommer alltid att vara en av mina allra högst värderade vänner!
Du kommer alltid vara min ängla-prinsessa, min älskade vän!!

 

Through good times, through bad ones,
I'll be here for you whenever you need me!
I wanna share your laughter and tears!
Rebecca, you'll always be my angel-princess!

 

Massor av kärlek och styrka vill jag ge dig!!


flashback delux

Tidigare idag fick jag ett mail av min mamma, min gamla busschafför från låg & mellanstadiet hade vart där och avlagt en visit. Hon skrev även att jag skulle söka på honom via FB. Vilket jag gjorde och en stund senare hade han accepterat "vän-förfrågan" och han skrev ett kort mail med väl valda ord om hur han minns mig. Jag blev jätteglad såklart för jag tyckte jättemycket om honom. Jag hade det tuff under de åren, mildt sagt, och eftersom jag gick av sist så fanns det alltid tid att prata med honom om allt och inget när de andra gått av. Han var alltid så glad!

Men av någon anledning så fick det massa minnen, som jag förträngt, att poppa upp och jag började darra i hela kroppen och tårarna hotade att började rinna... Jag vill inte ha dessa minnen i mitt huvud, även om just dessa faktiskt är glada minnen. Alla minnena från den tiden hotar att krossa hela min tillvaro, mina händer skakar och jag darrar fortfarande i hela kroppen... Antar att det är det här som kallas ångest attack!


I wonder how much a person can take, without losing her sanity???

nätter på jobbet

Jobbar nu igen.. Ska strax köra vidare, är trött som synden. Tror det blev lite för mkt sömn idag! Efter gårdagens nattjobb så simmade jag en timme i simhallen på motionstid..  Det sista var jag så trött och det gick så långsamt att jag bestämde mig för att åka hem. Somnade på två röda när jag kom hem vid strax innan 8!! vid 13.30 vaknade jag igen men strax därpå kröp jag ner igen med Scilla intill mig. Vaknade först 18.30 igen :S Så jag borde inte vara trött, men jag är trött som ett djur...

Men men. När jag sovit klart idag så ska jag in och simma med Emmie en timme. Sen har jag tvättstugan och det behövs, känns som en evighet sedan senast. Förövrigt ska jag bara ta det lugnt.. Snart fredag och helg igen!

♥ scilla ♥


mästerkocken i foppa-tofflorna

Idag har jag och min brukare bakat äpplepaj! Så jäkla god blev den!! :D
Än en gång har jag bevisat mig själv som mästerkock, haha. :P



recept finns här på: recept.nu


jobb helg

Är på jobbet så det blir ett kort inlägg. På morgonen har vi löst melodikrysset, gick sådär men med hjälp av grannen så fick vi det löst :P Igår var jag på badhuset med Emmie, märks att man legat av sig sedan man sluta träna i TSS.. Jag har tänkt att det ska bli ändring på det, ska börja simma minst 1 gång i veckan. Efter så blev det Idol med Lotta och en promenad med Olli och Buck. Ska jobba både idag och imorn till 17. Rätt soft, skönt med helg OB.


Igår opererades min pappa, tänker på dig!! Hoppas allt gått bra..

bloggpaus

Nu blir det inte något mer inlägg på ett tag, både för att jag har en galen jobbvecka men också för att mitt tangentbord har lagt av där hemma.. Så först när jag och Emmie vart i Ullared så kan det bli dator sittande för min del!!


tankar

Det var en riktigt bra kväll igår, men trots det så var det mycket gick igenom mina tankar när jag blev ensam..  Jag var inte så sugen på att gå ut så Emmie gick ut två timmar själv. Sen somna hon fortare än fortast, själv hade jag trots att jag var trött jättesvårt att somna. Somna väl först runt 4 och sov 2 timmar innan jag vakna kallsvettig.. Dock kan jag inte för mitt liv komma på vad jag drömt. Gick upp gjorde ett toabesök och drack vatten, när jag väl la mig igen så somna jag ögonblickligen.. Fick sovit gott och hårt under ett antal timmar. Sen vart det upp och äta frukost, ut med Olli och sen ställa mig och diska. Förstår inte hur 4 personer kan smutsa ner så sjukt mycket disk, haha. Men det gick rätt fort ändå att diska upp 90% av det. Resten fick inte plats...


Nu har äntligen min Emmie kommit hem så nu ska vi fika lite på våra grymt goda kakor och mjölk!

flying by

Jisses, jag förstår inte vart tiden tar vägen... De sista veckorna har vart galna, jobbat nästan konstant. Vilket känns kanon, men sömnen har blivit lite lätt påverkad! Känner mig nästan konstant trött.. Men jag jobbar ändå! Värst var ändå när jag jobba natten mellan 27e-28e och på 3,5 timmes sömn gick upp och jobbade 7,5 timme.. Sen hem, rasta Olli, tillbaka till stan för att fika med Isan. Sen hämta vi upp Emmie, åkte ut till Afvelsgärde och såg på när Michan red Isas häst Needy. därefter åkte vi ut till ön för att lämna av Isa och hämta lite saker hos mitt ex.. Påväg hem höll vi på att krocka med en grävling, men tack vare mina snabba (!) reflexer så undvek jag det. Vi tog en runda på Donken innan jag släppte av min flicka hemma. Ut med Olli och sen in och prata med Sabina... Vid det laget var jag så trött att jag kunnat somna stående, men icke. Först efter att ha packat det mesta inför utbildningen i Växjö dagen därpå så slockna jag totalt utmattad runt halv 1.

Men växjö vart helt otroligt kul, mkt tack vare att jag hade Emmie med mig! Men föreläsarna var kanon och de övriga gänget var kanon! Att bo på hotell och få UNDERBART god mat gjorde inte upplevelsen sämre heller! Fick ett så himla fint presentkort av Emmie på min födelsedag som hon gjort själv!! Tack snuttan, jag blev jätteglad!


Idag har jag haft kalas hemma hos Emmie, tråkigt att så många inte kunde komma och att en del inte ens kunde höra av sig. En del kan jag förstå, men andra tycker jag bara att det är himla dålig stil av! Men jag har haft så kul ändå, vi var 4 tjejer. Flamsiga och pratiga! De hade stort sett bara mig gemensamt från början men nu är alla goda vänner och vi ska dra ut på krogen den 17e :D Blir att tagga gärnet!! Himla god mat får jag säga att vi fick till: kyckling enchiladas, krämiga chokladbakelser och chokladmousse tårta!!! YUMMIE!

Och imorn blir nog en bra dag, bortsett från all disk som finns här nu och Emmie måste trots många försök att byta eller få ledigt jobba morgonen.. Men men. Ska ha filmkväll med min granne Lotta imorn också :)


Nedräkning:
4 dagar kvar nu till Ullared!!


RSS 2.0