Horoskop 18/2-24/2

Jag är väl inte den som läser så mycket horoskop i vanliga fall men det kan vara kul ibland.

Väduren (ca 20/3 – 19/4)

Nu startar en period för dig som är mycket gynnsam
både privat och i arbetslivet. Problem som tidigare känts som monumentala kommer att försvinna av sig själva. Du kommer nu att kunna se hur dina tidigare planer tar mer och mer form. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Våga improvisera och lita till din instinkt. Du är på rätt väg. Du kan komma att göra förändringar vad gäller ekonomin som är mycket gynnsamt.


Oxen (ca 20/4 – 20/5)

Det är viktigt för dig att du inte låter dig påverkas
under den här perioden av andras missnöje eller andras pessimism. Du är känslig och kan lätt göra andras problem till dina egna. Undvik skvaller och möten som inte är konstruktiva. Du behöver kanske ha mer kontakt med positiva människor som finns utanför din arbetsplats. Läs en bok som ger dig inspiration eller lyssna på musik som ger dig balans. Du kan känna dig manad att säga för mycket i en fråga. Just nu är det bättre för dig att vara tyst och väga dina ord på en guldvåg. Var försiktig med hur du spenderar dina pengar.


Tvillingarna (ca 21/5 – 20/6)

Din energinivå kan vara låg så det bästa för dig
under den här perioden är att du ägnar dig åt mer rutinartade arbetsuppgifter. Försök att stänga av telefonen. Just nu är du känslig för andra människor och du ser och förstår saker som ligger bortanför det omedelbara. Det här kan vara ett problem i mötet med andra då du kanske ibland upplever att de döljer saker för dig eller att de inte är tillräckligt intressanta för att du inte kan kommunicera så djupt du skulle önska. Inget händer vad gäller ekonomin. Spara!


Kräftan (ca 21/6 – 21/7)

Du kan känna dig irriterad över att andra inte förstår
vad som behövs göras. Ta ett djupt andetag och försök att inte visa din irritation. Att attackera andra eller kliva in i meningslösa diskussioner leder bara till att underminera din auktoritet. Nu visar du ditt ledarskap bäst genom att vara konsekvent och tydlig i dina gränser. Den här perioden kommer snart att gå över därför är det viktigt att du inte säger något förhastat. Du kan ha en rakbladsvass tunga och lätt säga saker som andra kan ha svårt att glömma. Ekonomin kan vara på lite nedgång. Kanske har du just haft en större utgift?


Lejonet (ca 22/7 – 22/8)

Du har skämt bort dina medarbetare
genom att ständigt finnas till hands. Nu börjar de att vända sig till dig i situationer där dom verkligen inte behöver din hjälp egentligen. Var beredd att sätta gränser. Du kan inte vara supermorsan eller superfarsan. Dina medarbetare måste kunna klara sig på egen hand och tänka självständigt. Har du varit otydlig i dina förväntningar eller har du varit otydlig i att formulera deras uppdrag? Fundera över vad du behöver göra för att de ska bli mer självständiga och gör det NU! Din ekonomi kan kännas ansträngd så håll igen.


Jungfrun (ca 23/8 – 22/9)

Har livet gått för fort? Ibland kan det vara svårare
att hantera framgång än att hantera motgångar? Under den här perioden med starka positiva influenser på ditt liv är det viktigt att du förstår att dina framgångar är resultatet av ditt tidigare arbete. Ta lite tid någon gång under veckan och njut av det du lyckats med. Det kan kännas som om det går fort nu men det är bara att hänga med i svängarna. Du har stort stöd i din omgivning och andra som delar dina framgångar. Spännande saker kan hända i ekonomin.


Vågen (ca 23/9 – 22/10)

Du vill gärna vara den som andra människor kommer till
för att be om råd men idag kan det vara du som behöver fråga din omgivning om hjälp med ett problem. Andra människor respekterar dig när du ärligen kan stå för dina begränsningar och ingen förväntar sig att du alltid ska vara expert på allt. Du har kollegor och medarbetare som gärna vill hjälpa till och genom att du låter dem fågöra det så ger du som en chans att växa! Din ekonomi blir stadigt bättre genom god planering.


Skorpionen (ca 23/10 – 21/11)

Positivitet föder positivitet och andra människor trivs
i ditt sällskap. Du inspirerar andra till stordåd och även dig själv. Oväntade positiva chanser kan dyka upp under den här perioden som ger dig ytterligare en skjuts framåt. Alla du möter kommer att på något vis vara viktiga för dig i framtiden så odla dina kontakter. Du kommer att få goda råd och stöd från någon i en situation som kräver fingertoppskänsla. Genom kontakter kan du få en chans att göra en god investering.


Skytten (ca 22/11 – 21/12)

Du har haft mycket att göra och det kan vara ett tecken på
att du behöver slå ner lite på takten och vila, om du känner att t ex ryggen börjar krångla. Kanske behöver du fundera över hur du delegerar? Lyssna på din kropp. Om du överanstränger dig kan det påverka din förmåga att fatta beslut nu. Du har många människor runtomkring dig som kan lätta upp bördan och sköta en del av dina arbetsuppgifter. Undvik onödiga möten och stäng av telefonen då och då. Planera ekonomin och gör inget förhastat.


Stenbocken (ca 22/12 – 20/1)

Den viktigaste egenskapen du tar fram under den här perioden
är din förmåga att skapa harmoni. Du är bra på att skapa gemensamma mål och visioner så arbeta mycket med det. Tillsammans med andra når du bäst framgång och du har verkligen förmågan att kunna plocka fram det bästa hos alla. Andra har lätt för att öppna sig för dig och om du är lyhörd kan du under veckan få information från en medarbetare som förändrar din syn på henne/honom till det positiva. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.


Vattumannen (ca 21/1 – 18/2)

Du känner dig stark och kraftfull.
Ingen kan påverka dig negativt nu. Du är full av självförtroende och kan lita på dina egna planer. Du vet att du har gjort ett bra grundarbete. Nu kan du våga göra dina drömmar till verklighet. Det finns stora chanser att du under den här perioden knyter en kontakt som kan vara ett stort stöd för dig i det arbetet. Din fasta övertygelse om att dina planer är realistiska kommer att inspirera andra och vara din egen ledstjärna. Var stark och tro på dig själv. Din ekonomi kan sakta men säkert vända till det bättre.


Fiskarna (ca 19/2 – 19/3)

Var tydlig i din roll under den här perioden.
Samarbete i all ära men nu är det mer framgångsrikt för dig att styra och vara vägvisaren. Det verkar som om andra runtomkring dig är otrygga och därför behövs din struktur och dina åsikter. Tveka inte att säga vad du tycker och framförallt tveka inte att ta kommandot. Bli den ledare du verkligen är. Acceptera att just nu är det du som sitter inne med de rätta svaren. Ekonomin har goda chanser att växa genom information från någon du känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Kom ihåg mig?

bloglovin


RSS 2.0