Omtyckt och hyllad!


Ja, så har man gjort en heldag av två avklarad den här helgen. Men shit vilken morgon, man kan undra vad natten gjort med våra pensionärer under natten :S Flera av våra damer va så sjuuuuuukt sura, ja den ena rent av bitsk!! Vi fick inte upp henne förens vid halv 11 kaffet :S och för att få henne på bättre humör krävdes lite kaffe och en skorpa serverad på en SILVERbricka!! Det ni.. Haft en knepig huvudvärk hela kvällen.. HM! Men annars har det vart en bra kväll.. En av mina ABSOLUTA favoriter, min mystant, som alltid kallar mig för mor för att jag tar hand om henne och de andra så bra 8-) hon brukar även sjunga psalmer och be med och för mig ^.^, hihi. Ikväll sa hon så sött att jag är omtyckt och hyllad av alla i församlingen :P vilket innebär alla 9, mer eller mindre, dementa pensionärerna :P Men till och med damen, som brukar vara rätt bister och stram mot mig, lät mig sitta och prata i 30 (!) minuter hos henne. Kors i krösamos, det är helt otroligt.. hehe.

Nu ska jag snart FÖRSÖKA sova, ska upp vid 4-5 imorn igen... suck! Känner inte alls för en heldag till =/ men men, jag behöver pengarna för nästa månad blir ingen rolig månad. Ekonomiskt sätt :S

Godnatt!!
Puss & kram

En ganska bra dag.


Yes, det visa sig att fredag skulle bli en bra dag! ^.^, Vart på sumo imorse, träffa en mkt bra person som jag verkligen kännde att jag kunde lita på. Dock måste jag få av mig +/- 10kg = / Så jag ska på provtagning nästa vecka har jag tänkt, sen får jag remiss till henne om någon månad. Skönt att någon äntligen tar tag i saker och ting, vilket ingen annan har gjort under mina problemfyllda snart 20,5 år på jorden. Sen hade jag parkeringstid kvar så jag gick ner på stan,  då bokia öppnade senare så gick jag in i min nya FAVORIT affär, ENKLA
!! En mkt trevlig karl jobbade där, hittade maaaaassor av fint. Vet vad jag ska köpa till mamma i födelsedagspresent, fast jag kanske köper det till mamma och pappa i bröllopsdagspresent istället :D tänka sig 22 år som gifta, jag fattar inte att jag fyller 21 :P Om man skulle åka till USA och fira (A) när man kan dricka lagligt där xD haha. In your dreams Johanna, som om jag har råd med det liksom :( men men.

Sen så har jag betalt min Olli, så snart är han min på riktigt!! Får ägarbytes papprena på måndag eller tisdag, hoppas dock på det först nämnda så jag kan skicka in dem till jordbruksverket så jag blir officiell ägare! Sen va det prat på att jag skulle föra över ägandeskapet på mamma så skulle pappa fixa försäkringen på honom... Hm. Får ta och snacka igenom det där med pappa sen när jag fått papprena.. Som jag skrev så ska jag jobba heldagar både lördag och söndag så jag kommer ha NADA energi att diskutera sånt då :S Men men.. Tycker helgen kunde vara gjord nu så det kan vara måndag istället, saknar min Johanna.. FAKTISKT snart en vecka sen vi sågs (A) hihi.

Nä nu ska jag rasta Olli prinsen!
Puss & kram!

Nisse vill ha negerkyssar.


Hehe, yes har kollat lite på Varning för jönsonligan idag.. Gösta Ekman är ju bara fööör komisk och spelar ju bara bäst xD Idag har det inte hänt särskilt mkt alls, har vart och snabbhandlat med Olli, han fick snällt vänta utanför. Har tvättat upp lite underkläder som jag strax ska hänga. Plockat av det som hängde på torkställningen och rensat lite i garderoben med handdukar, lakan, påslakan och örngott på sånt vi inte använder. Har massa lakan som inte passar våran säng, även lite påslakan och handdukar rök ner i kartongen. Ska sortera lite senare, orkar inte det ikväll.. Inte för att jag har mkt annat för mig men... Har även fått massa tider som jag ska jobba i februari, skönt! Hoppas det blir mer under vägens gång. Spelade lite ps2, lite småskoj faktiskt. Fast jag önskar mig ett Wii, men det liksom mkt annat ligger på is i framtiden.. Ett Wii + Wii balance board!! 

Har precis ställt in min chokladtårta med glasyr i kylen.. MUMMA!! Tycker Jimmy kan komma hem nu så vi kan mumsa lite ^.^, Fast han gör ju sin sista jobbkväll för den här veckan nu!! :D Mkt skönt att träffa honom en dag iaf den här veckan, jag jobbar heldag både på lördag och söndag, så min lille prins får vara med husse och lillebror. Hoppas att morgondagen blir en bra och givande dag ^.^, men det blir att märkas imorn.  
Puss på er!!

Skräckmaraton.

 

Yes sånt tyckar jag om, dock är det lite tråkigt att se själv.. Men vad gör man när sambo-bambo jobbar, han har i princip precis slutat och är inte hemma förns vid midnatt typ. Suck. Men en hel del filmer har det blivit, ska vi se om jag lyckas komma ihåg dem också :P IQ-guldfisk, javisst!! hihi.

Filmer jag sett idag
:
Insanitarium. Den var riktift sjuk!
One missed call 1 - Amerikanska versionen. Ganska bra faktiskt! Särskilt för att just vara en amerikansk version..!
One missed call 2 - Japanska versionen. Som vanligt lite bättre än den amerikanska, även om jag inte sett tvåan mer än  den japanska..
(☆ One missed call 3 - vilken version det är har jag inte kollat än.. Rekomenderar inte att se alla i följd.. Blev lite jobbigt till slut. Har av den anledningen inte sett 3an ännu...)
Penny Dreadful - Har ännu bara sett halva, den är faktiskt lite läskig.. Jag brukar inte tycka att det är läskigt men kan bero på att jag är ensam :P haha. Vet inte... 

Filmer jag ska se (dock inte alla idag, hehe) :
☆ One missed call 3
☆ Wonderland murders
☆ The Dentist
☆ Cleaner
☆ Desturbia
☆ Gingersnaps 2 
☆ Sleuth
☆ Twilight
☆ The Passion of the Christ


Vardagslyx.


Skrivet igår (tisdag 27/1-09) kl. 23.50; men just då valde blogg.se att strejka = /

Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat sen i lördags. Men jag åkte hem ganska tidigt på förmiddagen i söndags och sen orkade jag inte starta datorn när jag väl var hemma och inpackad. I måndags morse blev jag väckt kl 6.40 ungefär av Yvonne på bokningen. Hon undra om jag kunde jobba, eftersom jag vart ledig och inte haft så många timmar så tacka jag ja. Han ut med Olli, stressa i mig lite att äta innan jag fick iväg. Strax efter halv 8 var jag på jobbet. När jag slutat så åkte jag och hämtade Maowlin och supersöta Cherry-shake ^.^, Vi åkte hem till mig en snabbis så jag fick bytt om och hämtat min Olli-bolli. Sen mötte vi upp Johanna i stan och gick en liten runda och Maowlin fick inhandlat mat att äta på tåget. Sen tog vi bilen ner till stationen där Maowlin hämta ut biljetten innan det blev lite rastning av Cherry-shake innan vi vinka av dem! Jag och Johannisen åkte till Wachtmeister Galleria och 1344, det blev en kyckling paj med grönsaker ett glas vatten och en CHAI latte :D Johanna NÖJD ^.^, hihi. Sen fick Johannisen inhandlat en sjuuuuukt snygg väska *avis så det heter duga* sen köpte hon en vas och två blommor, såå fina. Jag köpte en enooooormt fin vas som det stod JOHANNA på, den var vit utvändigt och skrik ROSA invändigt. Egentligen en tulpanvas, men jag köpte en liten murgröna (?) som hon plantera i med lite stenar runt om :D finfinfint :D Sen blev det THE BODY SHOP, där jag fick mina bryn plockade ;D VARDAGSLYX!! Vi ska dit på måndag igen, jag ska både få sminkrådgivning och bryn+fransar färgade :D medans Johannisen ska få sminkrådgivning och eventuellt vaxa benen (!?) Nä nu ska jag strax nana. Har vart supertrött hela kvällen, ge mig sommar NUUUUU!!

 


Sista kvällen..


Ja, nu är vi här igen.. Sista kvällen hos mamma och pappa! Har vart skönt att komma bort ett tag, träffa familjen och vännerna. Inte alla men några. Har firat lilla Vildisen idag, mosters sockertopp! Lägger inte upp några bilder ikväll, kanske en annan dag.. Tänkte bara skriva ett kort inlägg för att uppdatera, sen ska jag gå ner och spendera lite tid med mina päron. Har hänt en del ikväll som vände hela mig ut&in, dock tänker jag inte berätta vad.. Men idag är första gången, på nästan20½ år som jag verkligen känner att pappa står bakom mig, att han bryr sig och vill mitt bästa! Tror inte många kan fatta vad jag saknat den känslan, den vetskapen. Idag kan jag verkligen säga att jag ÄLSKAR min pappa, haft många stunder i mitt liv då jag önskat att jag haft en annan pappa. Men inte nu, va länge sen nu som jag har sett min pappa så glad och full av energi. Tror inte vi bråkat en enda gång under dessa 8 dagarna.. Det säger en del, att vi kommit närmare varandra! Och bara för detta så bjuder jag på en 2-3 år gammal bild av mig själv...



Puss & kram på er!
Johanna, Isa och Molle.. Vi ses snart!!

Magiskt..

 
Declan Galbraith - 2007 Spring ZDF( Italian Tirol ) An Angel


Säger bara W O W, vilken röst!!

Fredag.. IGEN!!


Ja det är inte kloookt vad dagarna går fort!! Imorn har jag haft min Olli pojk i 2 veckor redan. Får lönen på tisdag, så snart är han min på riktigt :D hihi. Glad är jag ^.^ Idag sega jag till strax innan 10 i sängen, man blir ju lite bortskämd med att slippa gå upp tidigt hos mamma. Vet inte varför men jag är tröttare här än hemma, HMM!! Konstigt. Men skönt att få sova lite. I alla fall så kom jag upp i lagom tid, gjorde mig iordning, åt frukost och gick ut med hundarna.. Kajsa och Triss gjorde ifrån sig ordentligt, bara min Olli som fjanta runt :P hehe. Men huvudsaken var att flickorna fick gjort ifrån sig så de klara sig tills farfar släppte ut dem. Sen körde jag hem Olli till mormor och morfar, som ställde upp och passa honom medans jag fick lite tid i stan med Becca innan tandläkaren. Sen åkte jag till stan och mötte upp Beccisen, min pärla, sen gick vi ner till apoteket. Jag hade lovat farfar att köpa lite Voltaren T-tabletter till honom, stackarn har så ont i sin höft. Men sen är han ju snart 84 också, man kan inte få vara hur pigg och frisk hur länge som helst, hehe. Älskade farfar! Sen gick vi bort till mitt absoluta favoritställe Espresso House, även om jag tycker väldigt bra om Strandgatan också. Jag köpte en choklad och hasselnöts (tror jag att det va, minns inte hundra vilken nöt. Vilket nöt jag är ;P) muffin och en Chai-latte. Det senare är även standard för mig, älskar den enormt mkt. Vi satt och snacka massa skit och annat matnyttigt haha. Nja kanske inte direkt hehe. Efter fikat gick vi bort till FH (folketshus) enda stället där de har gratis toaletter som är fräscha i den här stan. Sen blev det expert och Gina Tricot, både jag och Becca hitta lite på rean. Jag köpte en brun 3/4-ärmad pösig topp som sitter tajt precis under rumpan, 49,- precis lagom pris för min plånbok.

Ska troligen köpa ett par lite tjockare svarta leggings inne i stan imorn, har lovat mormor att jag ska hjälpa henne hitta en bra BH och någon födelsedagspresent till Vildisen. Funderar även starkt på att åka bort till Granngården som har smådjursdag där imorn. Ska titta efter märgben, tandtugg med mint doft eller tandborste+tandkräm till prinsen, för hans andedräkt luktar inte smultron direkt. Men det ska vi nog få bukt på, har upptäkt att grisknorr och märgben är något han gillar. Så tycker han inte om hundgodis så får det bli märgben, vilket är väldigt bra för hans tänder.

Lite senare åkte jag och Olli bort till Helena, min arabiska skönhet, min barndomsvän! Först fick jag kramat om hennes pappa Kalle (Khalil) innan min knäppis kom. Vi gick en lång runda runt Lextorp med Olli, som idag fått 2 korta och 3 långa promenader. Sen fick han ligga en stund i bilen, Helenas mamma är rädd för hundar, hur man nu kan vara rädd för min prins ^.^, hihi. Vi gick in och drack en kopp te, åt Geisha och kollade på Sean Atci "the man"s show Blattifierad. Han äger stand up scenen. Jag låg seriöst och vred mig av skratt flera gånger xD En film som lätt ska ses fler gånger.

Har så många bilder jag vill lägga upp, men jag orkar inte ladda upp alla nu.. Så det blir lite småplock från veckan!!

 
  
 

Det här får vara alles för den här kvällen/natten!! Kommer mer imorn, as usuall ^.^,
Hoppas ni sussar sött och får en fin lördag, Puss & kram!

D-vitamin brist.

Ja allt börjar kännas lite deppigt.. Jag är trött för det mesta tycker jag.. Idag har jag gäspat mest hela dagen. Inte fått gjort mycket alls, inte bra inte bra. Tycker det kan komma fram lite sol och bli massa plusgrader så man kan ladda upp förrådet av D-vitamin. Men fick gjort lite halsband och armband till Vildisen, kalaset blir först på söndag så det är lugnt. Hinner kanske göra några till innan dess :P Det sista armbandet blev jag nog mest nöjd med, genomskinliga blå delfiner med en rosa 3-uddig pärla mellan varje. Kanske lägger upp bilder senare, får se när jag orkar ta kort på dem :P

Imorn ska jag lämna Olli hos mormor och morfar några timmar, ska fika med Becca på Espresso House (of course) innan det blir tandläkarbesök. Eftersom jag inte vet hur lång tid det tar hos tandläkaren så vill jag inte ha honom (Olli alltså) i bilen. Bättre han får vara där han kan röra sig, om han har tur tar morfar med sig honom och Kikkan på promenad. Hade vart trevligt o låta dem springa av sig tillsammans. Nu vill jag inte gärna springa med honom på gärdet :S inte efter all snö och regn som varit på sistone.. Suck&snyft..

Efter ett antal dagar så har jag och Helena ÄNTLIGEN lyckats få tag på varandra :P hehe. Sånt är ju livet när man är upptagen.  Så imorn ska vi ut på en kvällspromenad med Olli-polli. Ska bli skönt att träffa henne igen, minns ärligt talat inte när jag träffade henne sist, skäms lite över det faktiskt. Men trots allt har det sina naturliga förklaringar! Jag har inte vart hemma det senaste 4 månaderna.. Och hon har fram tills nyligen pluggat och bott i Malmö! Nu har hon dock flyttat hem igen och pluggar i Götet om dagarna.. Suger dock att jag inte fått tag på Angelica! Hade velat träffa henne, SOOO BADLY, innan jag åker hem igen. Men får försöka med det nästa månad, eftersom min älskade Jimmy har lovat att vi ska åka upp efter våran 2-årsdag i februari.

 
 

Sugen på mer besökare??



Har ni för lite besökare i eran blogg? 
Gör som jag och många andra, bli medlem på mer trafik.
Allt ni behöver göra är att skapa en användare, logga in och kolla på andras hemsidor/bloggar..
Här har ni adressen: Mer Trafik.se


☆ Trötter.

Igår orkade jag verkligen inte blogga. Vad hade jag för mig igår då?
Jo jag hade sovmorgon :P kanske lite väl länge men skönt va det. Sen tog jag mig en välbehövlig dusch och gjorde mig iordning för att träffa min älskade Becca!! Har saknat henne massor! Men eftersom de hade spärrat av den kortaste vägen in till stan fick jag ju köra en OMVÄG genom den avskyvärda HÅLAN Åsaka. Hatar det stället, det är ett av de ställen jag har lovat mig själv att aldrig mer sätta min fot igen. Men iaf, när jag lagt på pengar på parkeringsautomaten blir jag halvt överfallen av min Becca. Ååååh va det va skönt att krama om henne igen, DU MÅSTE KOMMA NER I SOMMAR!! Vi gick ner till Espresso House, Olli va såklart med, Becca stannade med honom utanför så gick jag in och köpte oss varsin latte, deras CHAI latte är så sjuuukt god. Alltime favourite!! Sen gick vi ner längs kanalen och runt Knorren.. En lång bit, men så fruktansvärt skönt trots att det var lite kallt. Varken jag eller Becca har ju världens bästa kondition om man säger så :P hehe. Det bästa va ju när vi, på hemvägen, gick längs gångvägen intill tågbron och det kommer en bil bakom oss. Antar att det va någon typ av service bil.. Typ städ eller något liknande. Vi börja spring lite lätt, tror du inte gubben bakom ratten gasar på så vi måste springa ännu fortare... Sen gick vi väldigt långsamt för att hämta andan igen :P haha. Sen gick vi åter upp till parkeringstaket och skiljdes åt, men vi ska troligtvis träffas imorn igen WOHOOO!!

Idag fyller min älskade sessa Vilda 2 år, helt sjukt!! Tyckte det inte alls va längesen jag satt i datorsalen innan morgonens första lektion och mamma ringde och berätta att det blev en tjej!! :D Vilda är alltså min systerdotter!  Hon är en sån kopia av sin storebror, både till utseende och i rörelser. Robins och Vilda som små springer exakt likadant. Nu vet jag inte om hon springer på samma sätt, har ju inte träffat någon av dem sen i agusti :'( Saknar dem enoooormt mkt!!

Ska fira pappa och Vilda på lördag! Behöver jag säga att jag längtar???


Ny layout!?


Någon som är bra på att fixa med design och layout här på blogg.se?
Jag är inte riktigt nöjd med min blogg... Någon som skulle vilja hjälpa mig?

Goooood morning everyone.


Fast skippa det där med goooood. Har jag sagt att jag inte är någon morgonmänniska? Nu vet även ni som inte känner mig. Fick ut med alla 3 vovvarna nu på morgonen, ca 06.45 va ja påklädd och hundarna utrustade med reflexväsar och annat braigt, så mamma skulle hinna diska och fixa lunchen. Pappa borde vara hemma nu, ska komma ngn inspektör från banken... Pappa och mamma har tagit över gården, som har varit farfars i alla tider även om pappa har skött det mesta åtminstone de senaste 15 åren... Farfar börjar ju komma sig till åren, 84 i maj. Fortfarande pigg, trots sådär hörsel och problem med höften/knät. Först nu han ska bli pensionär, de sista hästarna med ägare flyttar nu till helgen om jag fattat det rätt. Sen vet jag inte hur de ska göra med farfars hästar om de ska säljas eller ngt. 

*Gääääspar stooort* 

Om en timme ska jag åka till tandläkaren... Känner inte alls för det, men jag måste tyvärr!! Sen ska jag åka hem till min mommo igen. Senare idag ska jag träffa min Schabina igen... Funderar på om jag ska lägga över bilderna från våran promenad igår i datorn så jag kan lägga in lite bilder ikväll, vad sägs om det?

 

Det här händer inte mig.


D en här dagen började rätt bra, fick lite sovmorgon eftersom min enormt snälla mamma tog med sig Ollisen ut imorse när Kajsa och Triss skulle ut. Skönt när man ännu inte är hundra van att gå upp så tidigt. Ska gengälda henne imorgon när hon ska diska och fixa lunch till henne och pappa. Sen vid lunchtid så åkte jag och Olli till mormor och morfar, huu så jag saknat min mormor!! Och min gudasnälla morfar fixa mina föräldrars gamla sänglampor som jag och Jimmy ska ha i lägenheten. Sen fick jag min och våran julklapp, ett jättefint överkasst och ett superfint ljus med hållare från Cypern. Kan jag säga mer än att min mormor känner mig ;D Sen på kvällen åkte jag och hämta min Sabina i stan, vi ställde bilen utanför och tog med min Olli pojke på en promenad på ca 1,5-2 timmar. Skönt att få prata av sig... Älskar min Sabina, finns ingen som henne.

Trots all kärlek så är allt ett rent *cencur* just nu. Idag blevJimmy varslad från sitt jobb och kommer endast ha det kvar en månad till. Våran framtid är rätt oviss just nu :( Inte som par, men bosättning eller vad man ska kalla det. Kanske ska kolla efter en ny lägenhet.. För vi kanske inte har råd att bo kvar särskilt länge till... Får inte jimmy jobb så blir det ändå mer omöjligt... Kanske flytta till annan ort och det är det sista vi vill just nu!!

Min dröm är liksom precis inom räckkoll, nästan så jag kan ta på den. Men när jag sträcker mig efter den så glider den undan... Känns inte som om det är någon idé att ens kämpa för det blir ändå inte som man vill, trots det så vet jag innerst inne att det är just det vi måste göra. Men bekväm som man är, så orkar man inte ta tag i saker och ting. I mångt och mycket tänker jag faktiskt skylla på inflationen. Innan dess var det 40-talisterna som inte gick i pension. Just nu vill jag bara skrika F******CK LIVET!!

Ursäkta över gnället i slutet, men jag behöver få det ur mig!!

Karlar, på gott och ont.

Ja, jag säger då det. Jag tycker för det mesta väldigt bra om min pappa (komplicerad kärlek), men den här helgen så har han varit klumpigare än mig. Och det säger en del :P haha. Igår så skar han sig på vänster pekfinger, bara ett fint snitt ungefär som när man skär sig på ett papper. Idag när han skulle laga mat (mumma) så skulle han ha i citron och råkar få citronsaft i såret och det svider till. Vilket gör så att pappa slinter med kniven och SKÄR AV en liten bit av fingertoppen :S Och stenbock och envetnare än en bergsget så vägra han åka in till akuten. Han fick fram en av våra första hjälpenväskor och lagt om det, men när jag och mamma kom hem från Överby så hade det nästan helt blött igenom. Så efter vi ätit och pappa duschat så jag fick hjälpa pappa med att lägga om på nytt.

Efter middagen så gjorde vi oss iordning för kalajs :P Om ni läst min blogg så vet ni att min kusin Christoffer alias Crullet ;P fyllde 20 igår. Fan asså, vart har tiden tagit vägen? Jag minns när vi va små och busade, byggde med lego och Crull hade massa Teenage Mutant Ninja Turtles figurer. Vad hände sen, förutom livet menar jag? Tycker inte om att tiderna förändras, inget är det samma som för 15-16 år sen. Vintrarna, tv-program, leksaker.. Det håller inte samma kvalité och standard som när vi 80-talister växte upp. Nu är det mesta massproducerat, allt ska gå så fort och så mycket ska bli gjort så fort som möjligt. Suck. Vintrarna och väder är ju dock inget som vi människor kan styra över, men klimatförändringarna och växthuseffekten är ju faktiskt människans fel.

Ser fram emot den här veckan :D Ska träffa min Bina, och min Mattelin och hoppas på att få åka och träffa min Angie och hennes lille pojk Xander :D Den enda jag träffat här i min barndoms-stad sen agusti är ju Sabina som var och hälsa på mig i november!! Förväntar mig att hon kommer snart igen. Blir nog en fika på Strandgatan med henne nu i veckan, gamla góa Strandis. Imorn har jag iaf planerat att jag ska åka hem till min mormor och morfar med prinsen.

Idag har jag iaf fått köpt mig ett par kängor som jag ska ha när jag promenixar med min prins. Lite fodrade så jag lär inte frysa om fosingarna. Sen hoppas jag att de inte läcker in :P haha.

Johanna, min pärla, min ängel, min underbara skatt!! Vad skulle jag göra utan dig? Jag är så glad att jag träffade dig, tack för att du finns i mitt liv!! Älskar dig<3

Till sist vill jag be om ursäkt till min Molle! Jag menar inte att verka ointresserad av dig och din lycka inför hundvalps-köpet. Men jag har vart så trött på sistone i huvudet. Hoppas verkligen allt kommer gå jättebra!! Hon är jättesöt! Och fläcken *host* i pannan är ju minst sagt unik ^.^, Älskar dig Malin. Hoppas vi ses snaaart!! <3

Nä nu tyar jag inte skriva mer *gäspar*
Godnatt mina vänner och bloggläsare!!
Puss & kram<3

UTKLASSNING!! woho.


Ja ni kära vänner, så sitter man framför bloggen igen :P Idag har vi tagit det rätt lugnt. Har vart med Olli på gärdet i två omgångar :D Han fick springa löst och han lyssnade faktiskt ganska bra. Men än krävs det en del träning, eftersom jag vill kunna träna agility med honom så måste han kunna lyssna på mig oavsett vad som händer i omgivningen. Kajsa, som markerade sitt revir genom massa morr igår, har vart riktigt kompis med min prins idag. De kunde till och med dela på bädden :P Men lilla Trissan är lite hängig stackarn, har inte alls vart så pigg nu ikväll :( Jätteskönt att de kan komma överens iaf. Ikväll har jag kollat på Handbolls-VM, Sverige mött Kuba. Läs överskriften så vet ni hur det gick!! 40-14, totalkrossade!!

Nä nu ska jag strax logga ur datorn!
G'natt allesammans!


Jag 2 år.

Grattis.


(2007.06.09, dagen efter min student)

Idag fyller min kusin Christoffer 20 år, ett STOOOOORT GRATTIS till dig!!
Ta det lugnt på krogen ikväll så ses vi imorn!! :D


"Hemma".


*

Ja nu sitter man hemma hos mamma och pappa, skönt att komma hem lite. Måste ta tag i rensningen av mitt flickrum, när de tog bort Fiffi så sprang ju Kajsa genom mitt rum och in till farfar. Så det ser ut som ett bombnedslag!! Så mitt organiserade kaos är förstört, nu hittar jag i princip ingenting längre "/ Hmmm.. Suck. Men det ska nog lösa sig det också! hehe. Idag ska jag nog bygga upp lite hinder i paddocken så Olli ska få jobba lite, han behöver det så han inte blir så rastlös och stingslig. Efter den långa bilresan så va han så löjlig, men det hade ju sin naturliga förklaring till varför. Jag var mest trött, men gott med mammas sjömansbiff. Satt och kolla på På spåret (!) sen när de gick upp så kollade jag på Let's dance. Måste säga att blondinbella dansade helt okej, men hon är fortfarande lika blond. Hon är inte min favorit om man säger så. Jag hejjar på Laila och Nicklas, LÄTT!! Hon Linda som åkte ut har jag inte den BLEKASTE vem det är.. Hm! Men men. Sen låg jag i soffan och kolla på en av mina favorit serier, LA INK. Kat Von D är ju lätt en av de bästa tattuerarna i världen!! Det vore en dröm att bli tattuerad antingen av henne, Kim eller Hannah som är del av hennes Crew. Men som med mkt annat är och lär väl förbli en dröm :'( Men tjejen som tattuerar på People i Karlskrona är inte så pjåkig hon heller :P Johannas tattureing blev riktigt nice!!

Nu har jag en liten kelgris bredvid mig, min lille Olli. Strax dags för honom att gå ut IGEN ;D hehe. Blir nog den där banan i paddocken om det inte är någon som ska rida där..!!

Hörs senare!

1 dag kvar ^.^,

Ja hade svårt att somna inatt, svårt att somna om inte Jimmy är hemma. Sen när han kom hem ngn minut i midnat så kurra både hans och min mage.. Så vi käka några smörgåsar och kolla på Arn. När den va slut så gick jag och la mig, somna rätt fort och med tanke på klockan så va inte det särskilt konstigt!! Men men. Idag har vi vart på flera promenader, duschat (både Olli och jag, dock inte samtidigt :P ) fotat lite ner vid bryggorna. Fint blev det! Lägger upp en på Olli i slutet av inlägget!

Ser fram emot morgondagen, fast jag vet inte om min sambo följer med. Han måste lämna in bilen på service... Blir inte bilen klar innan 2 så får jag åka utan min älskling! Tråkigt, men skönt ändå på samma gång. Kan vara bra att komma ifrån varandra ett tag så man kanske börjar uppskatta varandra på samma sätt som innan. Inte bara det där vardagstristess-problemen. Vi har det bra, tro inget annat. Men ibland blir man trött på varandra. 
Nu pallar jag Inte skriva om resten av inlägget. Ska se om jag får Lillebror till att gå med på att se skräckis typ Insanitarium, Penny Dreadful eller Wonderland murders ^.^,

Min fina pojke, nere på en av bryggorna.

Skandinavisk skönhet?


Tog en bild på mig själv under en av mina och Ollis promenader. Tyckte den blev riktigt fin, jag ser riktigt skandinavisk ut med mina isblå ögon. Hihi. Men någon skönhet kommer jag aldrig bli, oavsett hur mycket mina vänner och min familj älskar mig!! Trots att jag helst vill bli av med massa jobbiga extra kilon så tycker jag om mig själv, för det mesta!!


Kommentera gärna bilden!!

Ååååh >.<

 

Nu blir jag fruktansvärt irriterad!! Har fått hem en räkning som jag inte ska ha, ett nummer som inte står på mig. Har ringt till min operatör om samma samma räkning 3 månader i rad nu. Och nu måste jag ringa IGEN!! Får samma räkning, på samma belopp. Första gången jag ringde sa den manliga telefonisten att abonnemanget inte stod på mig, NÄHÄÄ? Som om jag inte visste det!!? Gaah! Sist jag ringde så plockade telefonisten bort abonnemanget och sa att nu ska det inte komma fler räkningar.. Men jo då visst dimper det ner en NY räkning i brevlådan!! Blir sinnes på det där..!!

Men fokusering mot fredag nu :D Imorn ska jag träffa min Molle i Lyckeby. Kolla på vovve-saker till hennes vovve-bebis som hon ska hämta om nån vecka ^.^ Fast hon ska ha en liten flick-valp. Får passa min pojke så det inte blir fler bebisar sen, när den ännu odöpta flickan blir såpass stor.  ^.^,

Idag har jag och Olli vart med Johanna i L-by, hon har köpt en ny tv - efter MKT om och men ;D haha. Sen åkte vi hem till henne och fixade tvn :D Vad skulle Johanna göra utan mig xD Älskar dig Johanna!!

Imorn ska jag göra klart pappas födelsedagspresent och mormor och morfars julklapp. Ska nog göra ett kort till farfar. Men jag har inte den blekaste vad jag ska fixa till Vildisen, mosters sessa! Vill bara krama om min sessa och min stora prins! Sjukt att man kan sakna någon så mkt!

Nu kommer strax Jimmy hem hoppas jag. Måste äta, ät dö-hungrig :P Hahaha.
Måste bara säga att - Allå allå, emliga armén! är förjävla roligt ibland xD


Ännu en trist dag.


Ja usch, det är grått och mulet.. Har regnat inatt också, så allt är blött och eländigt ute. De senaste två dagarna har jag vart sjukt trött och orkeslös, vintertrött? Mjo, men främst väldigt väderpåverkad. Hade behövt massa sol nu. Ska bli skönt att komma bort ett tag, även om vädret inte är bättre hos mamma och pappa!! Men då har jag iaf något att hitta på om dagarna. Jag ska träffa lite kompisar, mormor och morfar, gå till tandläkaren mm. Gratta min kusin och gå promenad med honom och Semlisen (Selma). 

Igår när jag satt och pillrade lite med en födelsedagspresent till pappsen, så höll jag på att somna flera ggr. Det är inte första gången jag sitter och nickar till lite framför skärmen. Men men. Jag gick ut med Olli en runda innan jag somna en snabbis på sängen. Insåg att det inte va någon idé att hålla sig vaken till Jimmy kom hem, även om jag skulle vakna av att Olli börja skälla, det gör han alltid när någon knackar/ringer på eller kommer in. Men jag borsta tänderna och gick till sängs. Hann dock inte somna ordentligt innan sambon kom hem. Men sömnen dröjde inte, den kom och hämtade mig till drömmarnas land rätt snart. Apropå drömmar så drömde jag en av min (som vanligt) knepiga drömmar. Ännu har jag inte bestämmt mig för om jag ska berätta eller inte, just nu lutar det mest åt det senare alternativet. Hm. Men i vilket fall som helst så fick mig drömmen att vakna antingen kvart i 5 eller kvart i 6, jag har varken tidsuppfattning eller perspektiv på saker och ting när jag är nyvaken. Men Olli va nog glad att jag kom upp tidigare än vanligt, han va hur lugn som helst på morgon promenaden. Han gick jättefint bredvid mig när jag höll innan, drog bara när han verkligen behövde göra ifrån sig. 

Tror att jag och Olli ska ta en tur ut till Leksakshuset idag, måste kika på present till Vildisen som fyller
(!) år nästa vecka!! Kan inte fatta att hon redan blir 2 inte heller att storebroren hennes blir 7. Men det har jag ju skrivit förr. hehe. Måste även investera i lite shampoo till min lille prins. Han lär behöva det när vi ska ut i skog och mark hos mamma och pappa. Gillar inte deras hundshampoo, jag tycker inte att det luktar gott!! Inte sist jag va hemma iaf :P Vi får se, tänkte testa mammas idé om att ha Olli i framsätet, med stolen bakskjuten. Han är ju ändå så gott som framme i framsätet när han står i baksätet, eller snarare baktassarna i baksätet och framtassarna på golvet och huvudet mellan sätena. Irriterande, för det är en av få gånger han inte lysnnar när jag ber honom lägga sig i sätet. Jag vill inte att han ska flyga fram om jag tvingas panikbromsa eller blir påkörd, hoppas dock att det inte händer (peppar, peppar ta i trä!!).

Nä nu vet jag inte om jag orkar skriva mer för stunden, sitter bara och gäspar! Får se om mammas kuvert kommer idag så jag kan göra iordning mormor och morfars julklapp!!

 

Han en bra dag!!


Ayell - Why.


Min Olli.

Måste berätta, jag har ju haft lite funderingar på att börja träna agility igen (redan innan jag skaffa Olli pojken). En liten bit utanför våran lägenhet har vi ett cykelställ, ni vet ett sånt man bara kör in cykeldäcket i. Jag och Olli skulle låna husses nycklar för att komma in, innan han skulle åka till jobbet. Jag trodde han skulle gå runt stället, men istället hoppar han över det. Och det va inte ett litet hopp han va en bra bit över det. Jag blev så glad, han har fått hoppa över det flera gånger och han hoppar lika fint varje gång. Hoppas jag kan göra någon bana i pappas skog så vi kan träna lite hoppning med honom. Han skulle älska agility, enda grejen är att han ska stanna och lysnna när jag kallar på honom. Måste jobba på det, så han inte sticker!! 

 

Ciao!


Måndag igen.

Usch vad tiden går fort redan måndag igen. Visserligen tycker jag vi kan ta den här veckan i ultra rapid!! Äntligen är det snart dags, åker hem till mamsen och papsen på fredag! Ska bli ljuuuuuuuuvligt!! hihi. 

Jag är faktiskt stolt över mig själv, de senaste dagarna har jag vaknat vid 8 snåret oavsett när jag la mig, och Olli är snäll som inte väcker hela lägenheten utan väntar tills jag vaknar. Men det klarar han eftersom jag kissar honom innan vi lägger oss. Idag har vi hunnit vara ute 3 ggr. Vi har ätit och språkat med både Lillebror och min älskling aka pappa/husse, sen åkte vi bil, vi körde Isa till jobbet och visa vart hon skulle vara. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska åka iväg till jobbet. När jag väl sluatat ikväll ska jag vänta tills Isa har slutat så ska vi samåka hem också, så slipper Martin eller någon annan åka extra för att hämta när jag redan är på stället. Vi är ju endå på samma hus, några väggar emellan bara liksom. 

 

Nej nu kilar jag till duschen!
Ha det bäst!

Ciao <3


Kvällen.

Har vart ute på våran kvällspromenad nu, eventuellt skulle vi ut en liten runda med Isa sen. Men jag får se, känner mig tung i huvudet. Kanske beror på att jag inte ätit någon riktig mat idag =/ hm. Dagens mål har varit, smörgås och mjölk till frukost. Ris á la malta med saftsoppa till "lunch" och en banan nu efter promenaden. Men min mage skriker efter lagad mat. Vi har nästan inget i frysen och det är ju så bål tråkigt att laga mat till sig själv. Jimmy är ju med Lillebror hos Tobbe. Suck för denna karln som nästan inte vart hemma någonting denna helgen. Igår va han hos Robin och svärmor + svärfar och sen Robin igen. Jag va ju också iväg igår, idag har jag visserligen haft besök av Johanna, men det va inte många timmar :'(

Som utlovat kommer lite bilder från idag.
  




Pitch black, cherry.

Senaste kvarten har jag suttit och skrivit ett inlägg, sen av ngn mysko anledning så försvann texten och jag fick inte tillbaka den X(
Jag har iaf pulat med bloggen och med hjälp (tack Toby) så fick jag in klockan i bloggen!! Valde mellan körsbären och en svin cool gris-klocka. Med lite tur ser ni nog vilken som vann ;D hihi. Fick till en liten vits där, vitsigt av mig eller hur!? ;P haha.

Har kokat ris á la malta idag, och av någon skum anledning så koka grytan över trots att jag kokade på låg temperatur som det stor (2/6). Men men. Resultatet blev kanon, jag och min darling Johanna åt med god aptit. Lägger upp bilder sen!

Nu ska jag byta om för en förhoppningsvis inte allt för lång promenad med prinsen Olli, som står bredvid mig nu.. Han har sovit en liten stund i soffan som lätt är hans plats i vardagen ^.^, Dock har jag träningsvärk från gårdagens långpromenad, kämms över att det var så länge sen jag var ute och gick av ingen orsak. Men nu har jag en anledning! Mig hjärta Olli!! Jag tror att kärleken är besvarad för han är jätte mammig, inte ens på toa får jag vara i fred ;P haha. Men det gör inget :D


Prins Olli på sin kungliga plats ;D hihi.

♥ Älsklingen & Olli ♥

True Love ♥

♥ Olli ♥

Alltså nyp mig i armen så jag vaknar, Olli är den mest underbara hunden jag någonsin träffat.
Lugn, energisk, gladlynt, kelig, lydig för det mesta. Enda gången han skäller, förutom om man busar, är när det kommer in någon eller hör en annan hund skälla på avstånd. Och ibland när man åker bil med honom så kan han börja skälla på folk som går förbi utanför :P hehe.  Igår när min nyfikna svärmor och svärfar kom hit blev han heltosig, ja svärfar va han i princip bara framme och nosa på lite. Svärmor va mkt mer intressant, massa pussaro kel blev det. hihi. Jimmy va ihos Robin större delen av kvällen. Jag och Olli tog en riktigt långpromenad ner till Sanda, kyyligt men skönt!

Nu ska jag sätta igång med
ris á la maltan, så jag och Johanna inte behöver vänta för länge :P Wohoo, min darling kommer om en 45 minuter. Längtar!! RIS Á LA MALTA m. SAFTSOPPA, det är grejer det!!!

Ikväll blir det promenad date med Isa och eventuellt Lady :D

Olli ♥ - Kärlek vid första ögonkastet.


Idag gick jag upp vid 8 tiden, åt frukost och gjorde mig iordning. När klockan blev strax innan 10 åkte jag bort till Sanda för att hämta min granne, Isa, som sovit hos sin mamma. Sen åkte vi och tankade i trosgård innan vi drog vidare mot Fjälkinge och Tradar'n i Kristianstad. Men vi insåg att vi körde alldeles i för god tid så vi drog en sväng bort till Ekohallen som ligger cirkus 1,5 km bortanför. Köpte en JÄTTEFIN Lady och Luffsen matskål till pojken och en födelsedagspresent till min far som fyller år näst-nästa vecka. IIh längtar tills vi ska åka hem till mamma och pappa, visa alla min prins. I alla fall så åkte vi till Tradar'n och vänta på Olli ♥, Sarah och hennes kompis som jag inte är säker på vad hon heter. Nervös som attan va jag, men så fort de kom fram och parkerade så släppte de,
Olli ♥ va kärlek vid första ögonkastet!! Jag gick en liten runda med honom medans Sarah skrev fodervärdspapprena för att känna hur han kändes att gå med. Han är helt fantastisk, för att vara 6 år så är han full av liv och energisk till tusen när man är ute och går med honom. Men samtidigt så underbart lugn och kelen. Kan säga att det kommer krävas mycket innan jag släpper den här hunden!!

Nu ska jag på promenad med prinsen!! ♥


Goafton.


Hej mina vänner!
Sitter o softar framför skärmen ett tag och gluttar emellanåt på tvn som gubben min kollar på.  Korrektion, han tittar inte på tvn, han tittade. Nu halvsover han mest, han liksom jag fick ju inte så mkt sömn inatt. Men till skillnat från mig så har han jobbat idag, men jag har faktiskt vart ganska produktiv. Jag har burit upp de flesta av kartongerna som har vart ståendes i lägenheten det senaste halvåret typ, nja kanske inte riktigt men inte långt ifrån. Sen har jag packat ner alla jul-prydnadssaker, ska bära upp den på vinden imorn har redan vart där två ggr idag :P hehe. Sen har jag dammsugit lägenheten och tvättat i två omgångar, ska strax hänga upp den sista omgången strax. Sen ska jag kolla på film tror jag, fick ju lånat två av svärmor igår.

Imorn ska jag hämta Olli aka Oliver, snart, min franska fågelhund :D Längtar enooooormt mycket :D Han är verkligen super fin ^.^, Har hittat en sida med massa hundsaker (och några enstaka kattsaker), vissa saker var verkligen way over the top i priser. Men mkt fanns i helt normala vettiga priser. Tror jag ska beställa lite praktiska saker därifrån sen.

Nä nu har jag fått älsklingen att krypa ner i sängen istället, ska gå på toa och hänga tvätten innan det blir movietajm. Så kanske tiden går lite fortare till imorn :D

                          
 

Godnatt mina vänner!

Gomorn.

Vilken natt, vart meningen att jag skulle diskat igår, men min kära sambo hade andra idéer men icke då. Våran kära Doris fick för sig att hon skulle vara busig, så efter en stund gav vi upp. Jimmy fly förbannad slängde ut katten, någon timma senare så hade jag förbarmande med henne men inte då. Hon var nog lugn i två minuter innan hon skulle upp vid tvn och riva ner våra tomtar x( då vart det min tur att gå bersärk, så Jimmy slängde ut henne igen. Sen fick hon va ute tills Jimmy åkte till jobbet vid 5 tiden imorse. Men varken jag eller Jimmbo kunde somna ändå, så vi låg väl och prata halva natten. Resterande delen så lyssnade jag på musik i mobilen, tacka vet jag lugn pojkbands musik när man ska försöka sova ;D klockan va runt 4, halv 5 när jag la ifrån mig mobilen för att sova. Tror min sista tanke va "hoppas inte Jimmy försover sig nu". Sen blev jag väckt strax efter 8 av mobilen. Sen kunde jag inte somna om!! Idag ska jag göra iordning lite hemma så det inte ser ut hur som helst när lille Oliver kommer hem :D

Fast mest tycker jag om den här sortens musik, fast det beror på humöret såklart..
Dock party så är det R'n'B som gäller, lätt!!
Billy Talent - Fallen leaves
 

Neverstore  - Racer
(hitta ingen bra live video)


Natta kudden.

Nu kära vänner och bloggläsare nu ska jag diska sen är det dags att natta kudden lite.



Sov gott allesammans!


Lördag.

 
Äntligen lite posivitet i min vardag :D YAY!! På lördag ska jag hämta den här sötnosen :D
Han heter Oliver, en fransk fågelhund och 6 år gammal.  Iiiii längtar som bara den :D
Han älskar både barn och katter och väldigt ung i sinnet :D



Drummelbulle.

Bläääääääääääääääää.. Allt verkar gå mig emot just nu :(

Pratade med ägaren till en JÄTTESÖT blandis hund. Men idag när jag kolla mailen så va han såld *tårar*
Vill verkligen ha en hund med Armanis (som hunden heter) kvalitéer... Igår va jag jätteglad, men nu känns det mest som att jag stod inför en hängning och någon sparka bort pallen..
:(

Nu vill jag hem till mamma! Längtar hem massor nu, längtar hem till mamma, mormor, Robin och Vilda! Sen naturligtvis pappa, morfar och farfar. Mina vänner!! Sabina Svensson, Rebecca Mattelin, Angelica Fransson, Helena Dababish & min syster Tina! De flesta av mina kompisar därhemma har flyttat, pluggar på annan ort eller jobbar på annan ort. Och där inkluderar jag mig själv!

Uscha!!

Men blev faktiskt lite glad när jag kollade mailen idag
:D Hade fått en kommentar från en tjej som jag inte känner som gillar min blogg! Wiiihooo, sånt gillar vi :D Här hittar ni hennes blogg!! Kommer lätt följa hennes blogg :D

åh hoppas.

Iiiiiiiiih jag hoppas :D *korsar fingrarna*
VILL, VILL, VILL!!!

Johanna aka Johannaigen aka Cherry Baby mm. är glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!

Molle.

Kom hem igen stumpan! <3<3
I miss u honey!

Reflection.


Så här känner jag för det mesta, en av de allra finaste låtarna.
Det är troligen många tjejer och killar som känner likadant.
Den beskriver mig, det känns som att det är mig Christina Aguilera sjunger om..



Lägger till den på svenska också, lättare för en del att följa med i texten kanske...


Sabina & co.



 
Säger bara SABINA och människor som umgås med SABINA!! ;D Älskar dig gumman xD

Film.

Ja, det vart meningen att det skulle vara filmtajm ikväll med älsklingen, lillebror och Hem till midgård. Men icke, konverterar programmet som gör så att jag kan bränna filmer till dvd-skivor tog så förbaskat lång tid, har cirkus en halvtimme kvar på serien >.< Suck. Men men. Pojkarna ligger o snusar båda två, den ena i sängen och den anda i soffan :P

Har iaf bestämt mig för att fixa lite filmer i julklapp och födelsedagspresenter till mosters änglar, Robin och Vilda! Kärlek<3

Har sån huvudvärk och kramp i luftröret. Suck. Min kropp är CP.
Får se vad för skojigt (eller inte) som denna dagen har att bjuda... HM!

Ytterligare en onödig dag.

Tänkte jag för en gångs skull skulle uppdatera bloggen innan midnatt :P

Den här dagen hade jag bara kunnat hoppa över eller göra som rektorn i Harry Potter,
plocka ur minnet ur hjärnan och lägga det där man inte behöver tänka på det...

Dagens +   :
Johanna!! <3
Älsklingen, 1 år 11 månader idag! <3<3<3
Sova!
Dr. Snuggles.
Hem till Midgård.

Dagens -   :
Att aldrig veta varför.
Att drömmar försvinner längre bort ur synhåll.
Tankar man helst vill glömma.

Det va väl allt för idag..

Segpropp

Japp det är jag, seg som faenken.. Mår som vanligt pissdåligt och känner att jag gnäller en del över det >.< suck. Men de ska väl så småningom bli bra det också! Bara en sak att säga ikväll, eller 3 snarare.
1. Johanna du är min pärla och min ängel! 2. Längtar hem till mami och papi + resten av familjen! 3. Älskar mina vänner!


Älskar dig Jimmy, hjärtat!!  
Kan inte låta bli att undra, att hoppas en smula..

Barndomsvänner!

Har fått upp kontakten med en gammal barndomskompis, Ronja! Vi gick hos dagmamma tillsammans, med Jonathan (som jag inte har någon kontakt med), Magnus (träffade honom för några år sen) & Billy, Ronjas lillebror :D Va tvungen att leta reda på bilder på oss när vi va små. Beskåda, vem vet när ni får se mig som blondin nästa gång ;D


Johanna & Ronja
Johanna, Billy & Ronja


Ja mata ne!
Ciao <3

a Lovething going on.


En ny dag, ett nytt år... Mycket Kärlek & Mycket Saknad!! Längtar hem, men nu är det nästan bestämmt iaf.. Kommer vara hemma mellan 16e och 25e januari... Hinner med hela 4 födelsedagar xD Kul att hälften av min familj fyller år i januari...

1
:a Januari - farbror Anders fyller 44 år.
17:e Januari - kusinen Christoffer fyller 20 år.
20:e Januari - pappa Ingemar fyller 53 år.
20:e Januari - "faster" Barbro fyller 44 år.
22:a Januari - systerdottern Vilda fyller år 2 år.
30:e Januari - kusinen Emma fyller 17 år.

Nästa omgång med födelsedagar är i mars.. Orkar dock inte dra listan nu.. :P den kan vi ta när vi kommer närmare :P
Vännerna och familjen betyder mest, ni finns alla i mitt hjärta!!


i love u          Älskar dig<33

Ja mata ne!
Ciao <3

GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år önskar jag ALLA som läser detta, men främst alla mina älskade vänner och min underbara familj!!

Bilder från kvällen kommer vid ett senare tillfälle, jag ska snart göra mig iordning för sängen, ska upp kl 06.00 imorn bitti, suck! Får se hur går det när Jimmy och Robin båda är ngt på lyset ;D Jimmy snattrar ju så satans när han är påverkad :S Men men det ska nog lösa sig sen om jag bara få komma till sängs. Det jobbiga är ju att folk fortfarnade smäller smällare utanför och våran Doris troligen är livrädd och vågar inte komma in :( stackars våran Doris! 




PUSS & KRAM PÅ ER!!
Ja mata ne!
CIAO<3

RSS 2.0