fler bilder från i lördags

Här kommer ett blandat kollage, med ett urval av alla 173 bilder som togs förra lördagen! :)Emmies blogg har jag redan länkat till men jag tänkte länka till lilla söta Sophie! 
Hennes blogg hittar du >>här<<

Party pics

Lite pics på mig från i lördags :P


starkast av allt är kärleken

TÄNKVÄRT!!!

När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig ditt barn, och trots antalet skor jag tuggade sönder och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän. När jag var "dum" hund, pekade du ditt finger mot mig och frågade: "Hur kunde du?" - men sen mjuknade du och la mig på rygg och gosade med mig. 

Det tog ett litet längre tag för mig att bli rumsren än väntat, för du hade väldigt mycket att göra, men vi klarade av det tillsammans. Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt vid din sida och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på dina lugna andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här. Vi gick långa promenader i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass(jag fick bara våfflan för "glass är inte bra för hundar" sa du), jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagen. 

Så småningom började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och la mycket tid på att leta efter en människovän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem, och jag blev lycklig för din skull när du blev kär. Hon, numera din fru, är inte en "hundmänniska", men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, visade henne tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig.

Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade, och jag ville ta hand om dem också. Det var bara det att hon och du var oroliga att jag skulle skada dom, och jag tillbringade mesta tiden förvisad till ett annat rum eller en hundbur. Åh, som jag ville älska dom, men jag blev "fånge i kärleken." När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på egna ben, petade med fingrarna i mina ögon, undersökte mina öron, kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dom att göra och deras beröringar, ditt kel med mig var numera så sällsynt - och jag skulle försvara dem med mitt liv om det så behövdes. Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten. 

Det var tider då andra frågade om din hund, och du visade stolt det foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. De senaste åren svarade du bara "Ja" och bytte sedan samtalsämne. Jag hade gått från att vara din hund till bara en hund, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra. Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och de ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din familj, men det fanns en tid då jag var din enda familj. Jag var jätteglad över bilturen(precis som i början av vårt förhållande) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa: "Jag vet att ni kommer att hitta ett fint hem till henne." Dom skakade sina huvuden och gav dig en ansträngd blick. Dom inser att för en medelålders hund, även med papper så är det nästan omöjligt. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls medan han skrek: "Nej pappa!!! Snälla, låt dom inte ta min hund!" Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap och respekt för liv! Du gav mig en avskedsklapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. 

Efter att du gått sa de snälla flickorna att du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem. Dom skakade sina huvuden och sa: "Hur kunde du?" Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter. Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sedan. I början då någon passerade min bur, pirrade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var någon som brydde sig, någon som kunde rädda mig. När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade. 
Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt genom korridoren till ett annat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som skulle hända, men det var också en känsla av lättnad. "Kärlekens fånge" hade nu nått slutet. Jag var orolig för henne, sådan är min natur. Bördan vägde tungt för henne, och det känner jag till, på samma vis som jag kände till alla dina sinnesstämningar. Försiktigt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. 

Vant stack hon in nålen i min åder. När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade: "Hur kunde du?" Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa "Jag är så ledsen." Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv - en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt: "Hur kunde du?" inte var riktat mot henne. Det var dig, min älskade husse, jag tänkte på. Jag glömmer dig aldrig och kommer att vänta på dig i all framtid. Måtte alla i ditt liv fortsätta att visa dig så mycket lojalitet.

All the single babies
Horoskop 18/2-24/2

Jag är väl inte den som läser så mycket horoskop i vanliga fall men det kan vara kul ibland.

Väduren (ca 20/3 – 19/4)

Nu startar en period för dig som är mycket gynnsam
både privat och i arbetslivet. Problem som tidigare känts som monumentala kommer att försvinna av sig själva. Du kommer nu att kunna se hur dina tidigare planer tar mer och mer form. Din kompetens och din kapacitet kommer att smitta av sig till andra och du blir en inspirationskälla för hela arbetsplatsen. Våga improvisera och lita till din instinkt. Du är på rätt väg. Du kan komma att göra förändringar vad gäller ekonomin som är mycket gynnsamt.


Oxen (ca 20/4 – 20/5)

Det är viktigt för dig att du inte låter dig påverkas
under den här perioden av andras missnöje eller andras pessimism. Du är känslig och kan lätt göra andras problem till dina egna. Undvik skvaller och möten som inte är konstruktiva. Du behöver kanske ha mer kontakt med positiva människor som finns utanför din arbetsplats. Läs en bok som ger dig inspiration eller lyssna på musik som ger dig balans. Du kan känna dig manad att säga för mycket i en fråga. Just nu är det bättre för dig att vara tyst och väga dina ord på en guldvåg. Var försiktig med hur du spenderar dina pengar.


Tvillingarna (ca 21/5 – 20/6)

Din energinivå kan vara låg så det bästa för dig
under den här perioden är att du ägnar dig åt mer rutinartade arbetsuppgifter. Försök att stänga av telefonen. Just nu är du känslig för andra människor och du ser och förstår saker som ligger bortanför det omedelbara. Det här kan vara ett problem i mötet med andra då du kanske ibland upplever att de döljer saker för dig eller att de inte är tillräckligt intressanta för att du inte kan kommunicera så djupt du skulle önska. Inget händer vad gäller ekonomin. Spara!


Kräftan (ca 21/6 – 21/7)

Du kan känna dig irriterad över att andra inte förstår
vad som behövs göras. Ta ett djupt andetag och försök att inte visa din irritation. Att attackera andra eller kliva in i meningslösa diskussioner leder bara till att underminera din auktoritet. Nu visar du ditt ledarskap bäst genom att vara konsekvent och tydlig i dina gränser. Den här perioden kommer snart att gå över därför är det viktigt att du inte säger något förhastat. Du kan ha en rakbladsvass tunga och lätt säga saker som andra kan ha svårt att glömma. Ekonomin kan vara på lite nedgång. Kanske har du just haft en större utgift?


Lejonet (ca 22/7 – 22/8)

Du har skämt bort dina medarbetare
genom att ständigt finnas till hands. Nu börjar de att vända sig till dig i situationer där dom verkligen inte behöver din hjälp egentligen. Var beredd att sätta gränser. Du kan inte vara supermorsan eller superfarsan. Dina medarbetare måste kunna klara sig på egen hand och tänka självständigt. Har du varit otydlig i dina förväntningar eller har du varit otydlig i att formulera deras uppdrag? Fundera över vad du behöver göra för att de ska bli mer självständiga och gör det NU! Din ekonomi kan kännas ansträngd så håll igen.


Jungfrun (ca 23/8 – 22/9)

Har livet gått för fort? Ibland kan det vara svårare
att hantera framgång än att hantera motgångar? Under den här perioden med starka positiva influenser på ditt liv är det viktigt att du förstår att dina framgångar är resultatet av ditt tidigare arbete. Ta lite tid någon gång under veckan och njut av det du lyckats med. Det kan kännas som om det går fort nu men det är bara att hänga med i svängarna. Du har stort stöd i din omgivning och andra som delar dina framgångar. Spännande saker kan hända i ekonomin.


Vågen (ca 23/9 – 22/10)

Du vill gärna vara den som andra människor kommer till
för att be om råd men idag kan det vara du som behöver fråga din omgivning om hjälp med ett problem. Andra människor respekterar dig när du ärligen kan stå för dina begränsningar och ingen förväntar sig att du alltid ska vara expert på allt. Du har kollegor och medarbetare som gärna vill hjälpa till och genom att du låter dem fågöra det så ger du som en chans att växa! Din ekonomi blir stadigt bättre genom god planering.


Skorpionen (ca 23/10 – 21/11)

Positivitet föder positivitet och andra människor trivs
i ditt sällskap. Du inspirerar andra till stordåd och även dig själv. Oväntade positiva chanser kan dyka upp under den här perioden som ger dig ytterligare en skjuts framåt. Alla du möter kommer att på något vis vara viktiga för dig i framtiden så odla dina kontakter. Du kommer att få goda råd och stöd från någon i en situation som kräver fingertoppskänsla. Genom kontakter kan du få en chans att göra en god investering.


Skytten (ca 22/11 – 21/12)

Du har haft mycket att göra och det kan vara ett tecken på
att du behöver slå ner lite på takten och vila, om du känner att t ex ryggen börjar krångla. Kanske behöver du fundera över hur du delegerar? Lyssna på din kropp. Om du överanstränger dig kan det påverka din förmåga att fatta beslut nu. Du har många människor runtomkring dig som kan lätta upp bördan och sköta en del av dina arbetsuppgifter. Undvik onödiga möten och stäng av telefonen då och då. Planera ekonomin och gör inget förhastat.


Stenbocken (ca 22/12 – 20/1)

Den viktigaste egenskapen du tar fram under den här perioden
är din förmåga att skapa harmoni. Du är bra på att skapa gemensamma mål och visioner så arbeta mycket med det. Tillsammans med andra når du bäst framgång och du har verkligen förmågan att kunna plocka fram det bästa hos alla. Andra har lätt för att öppna sig för dig och om du är lyhörd kan du under veckan få information från en medarbetare som förändrar din syn på henne/honom till det positiva. Ekonomin är trygg men gör inget oplanerat.


Vattumannen (ca 21/1 – 18/2)

Du känner dig stark och kraftfull.
Ingen kan påverka dig negativt nu. Du är full av självförtroende och kan lita på dina egna planer. Du vet att du har gjort ett bra grundarbete. Nu kan du våga göra dina drömmar till verklighet. Det finns stora chanser att du under den här perioden knyter en kontakt som kan vara ett stort stöd för dig i det arbetet. Din fasta övertygelse om att dina planer är realistiska kommer att inspirera andra och vara din egen ledstjärna. Var stark och tro på dig själv. Din ekonomi kan sakta men säkert vända till det bättre.


Fiskarna (ca 19/2 – 19/3)

Var tydlig i din roll under den här perioden.
Samarbete i all ära men nu är det mer framgångsrikt för dig att styra och vara vägvisaren. Det verkar som om andra runtomkring dig är otrygga och därför behövs din struktur och dina åsikter. Tveka inte att säga vad du tycker och framförallt tveka inte att ta kommandot. Bli den ledare du verkligen är. Acceptera att just nu är det du som sitter inne med de rätta svaren. Ekonomin har goda chanser att växa genom information från någon du känner.

The two wolves - en livsförklaring

Fick ett mail av min mamma som jag tyckte var väldigt bra! Det är på engelska, men testa google översättningen uppe till höger om ni inte förstår :) Dock är översättningen inte jättebra!

THE TWO WOLVES

One evening an old Cherokee told his grandson about a battle that goes on inside people. 

He said, "My son, the battle is between two wolves inside us all."

"The first is Evil - It is anger, envy, jealousy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, and ego."

"The other is Good - It is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion and faith."

The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather: "Which wolf wins?"

The old Cherokee simply replied, "The one you feed!"

 


...*gäsp*

Jahopp då vart det måndag morgon igen då, trött som ett djur är jag trots att jag vart vaken sen strax innan väckarklockan ringde vid 04.30. Ja, jag är seg på morgonen, morgontrött som man är! Börjar jobba först om en timme och slutar 12.30 sen så är det dags att åka hem någon timme innan det är att åka tillbaka till stan igen för att jobba Ytterligare 6 timmar. Gah, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem ikväll! Men men. Nu är frullen avslutad så det är strax dags att "klia nötterna" som Patric Pirat brukar säga, eller borsta tänderna som vi andra säger ;) sen ska jag ut med lill grisen. Usch-ana mig, en sån lång dag det kommer bli!! *GÄSP*

fredag...♡

Vad gör inte fredagen bättre än nysläppta bilder från ECLIPSE ???


Du hittar bilderna på >>kändisnytt<< :)
Annars händer inte mycket här på hemmafronten, min vikarierande chef har ringt mig ett antal gånger fram och tillbaka. Det blir en tuff vecka nästa vecka, men det blir en bra löning i mars ^^ hoppas jag åtminstone :) Ska strax ställa mig och laga lite kvällsmat, det blir kebabkött och fullkornsmakaroner *NamNam* synd bara att vitlöksdressingen är helt slut och ketchupen nästan är slut.. Löning tack!! Måste handla, har kommit ifrån mina vanliga handlings rutiner vilket inte är alls bra. Men jag antar att det blir så när man inte äter som man borde göra. Det slarvas alldeles för mycket med det där, tyvärr! Men jag håller på att bli bättre, har faktiskt lagat ordentlig mat den här veckan och håller på att plocka i lägenheten så det känns bättre för varje gång jag tar tag i någon del av lägenheten. Den har blivit alldeles för försummad i vinter <7 Men det löser sig, en liten bit i taget! Nästa steg blir att ta tag i disken och plocka så jag kan dammsuga och skura golvet ordentligt. Måste felanmäla min spis som inte riktigt är som den ska. Senare ikväll ska jag börja förbereda mig inför morgondagen, hoppas mitt humör blir lite bättre tills imorn. Ska se till att äta ordentligt annars kommer jag bara förstöra för mig själv.. Men men.

Vi ses imorn Emmie


Ha en trevlig helg allesammans, trots yrvädret!!

Fortfarande onsdag..

..och ännu har ingen liten Molly "poppat" ut från syrrans mage. Komsi komsi lilla sessa!! Men det har ändå varit en bra dag idag ändå. Håret blev toppen, jag är verkligen jättenöjd med både klippning och färg :D Sen fick jag ett sms från Bubbleroom att min bolero kommit, vilket gjorde mig jätteglad! Sen drog jag och Emmie till stan och vi fick köpt lite, bla alkoholen inför lördagens paaarty som jag faktiskt för ovanlighetens skull ser fram emot! Ska bli riktigt kul att träffa lite nytt folk ^^

Men det jag troligen blev mest glad över är väl att jag har fått en schema rad på ca 48h/månad vilket är - om jag räknat rätt - ca 30% :D Så fastanställd är jag fr.o.m 1 mars 2010 ~1 år efter att jag började på företaget!!

Onsdag med snäckan

Hej folket! Idag har jag vart hos frissan, så nu är det inte lika mkt trollruffs kvar :P Siter hemma hos min snäcka Emmie nu och färgar mitt hår. Ska hjälpa henne att färga om sitt hår sen. Just nu sprang hon bort till tvättstugan för att hämta sina kläder.. Sen har vi planerat att åka in till stan för att sola en vända. Ska bli skönt! Sen ska jag hem och ta tag i min egen tvätt och sen hade jag tänkt att städa lite... Får se vad som händer ikväll!


Får se om jag lägger upp lite bilder på håret sen :)

Alla ♡:s dag!


Take it off - Taylor Lautner


blog award

Fick en blog award av min kära Rebecca :) 

Instruktioner:
 • kopiera awarden från min blogg
 • länka personen som du fått den av
 • berätta sju saker om dig själv
 • välj sju bloggar som du vill ge den till
 • länka till dem
 • lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

Sju saker om mig:
 1. Jag är laktosintolerant
 2. Jag samlar på änglar, ljus & parfymer
 3. Jag älskar svartvita fotografier
 4. Jag älskar färgkontraster (tex. svart/rosa, brun/turkos)
 5. Jag är en läslus, helst deckare, fantasy & verklighetsbaserat
 6. Jag sätter oftast andras välmående för mitt eget
 7. Jag tycker om att skriva noveller o dikter, enbart för mig själv
Jag nominerar:
 1. Emmie
 2. Johanna
 3. Michis
 4. Malin
 5. Isa
 6. Daniel
 7. Lesly

personal fest på o'learys

Fredagen var en helt okej dag, blev "väckt" av mammas kollega Cattis som ville ha lite mail-support :P Sen blev det en halvlång dusch och massa läsning. Vadå att man är inne i boken om man sitter och tänker på handlingen flera timmar efter att man läste senast :P haha. Japp jag är en Twilight nörd, inne på tredje boken (igen), "Eclipse - Ljudet av ditt hjärta". Varje gång jag läser böckerna så "ser" jag en annan vinkling, nyans av boken och lägger märke till nya saker som jag inte reagerat på innan. Men åter till kvällen.

I fredags var det dags för min första personal fest, så strax efter kl 17 åkte jag för att hämta Emmie så drog vi in till stan för att leta parkering. Sen mötte vi upp Zandra och drog till O'learys där de flesta av våra kollegor redan var, eller åtminstone de som kom. Vilket inte var så många med tanke på att vi är rätt många assistenter. Tyckte det tog lång tid innan det kom någon som frågade vad vi ville ha att dricka och lång tid innan det serverades. Men i övrigt tyckte jag det var trevligt, maten var god. Det serverades köttbitar, kycklingvingar och spare ribbs som alla tre var lätt rökta och låg i stark marinad. Till detta var det ris och sås eller pyttipanna (hmpf) fanns även nachos och en del dippar till gräddfil, guacamole och något annat som såg lätt suspekt ut :P hehe. Till var det även någon form av "pizza bröd". Det var riktigt gott. Sällskapet var inte heller så tokigt, satt med Emmie, Zandra, Anita, Petra, Ingrid och Micke + 4 till som jag inte vet vad de heter. Petra var väl en av de som jag inte träffat tidigare. Ingrid är en helt underbar person som man verkligen inte kan tycka illa om! Micke är en annan karaktär, en som sällan håller käften, men som ofta har någorlunda vettiga saker att prata om. Under middagen så avhandlades bla utrbrytar grupper från mormonerna i USA och polygami ;P haha. Sen drog Micke det steget längre och drog in oss vid bordet och gjorde liknelser mot en särskild familj som han hade läst om i National Geographic (?) om jag inte minns helt fel. Gubben var 88 år gammal, hade 5 fruar, 46 barn & ca 288 barnbarn, vad säger man liksom??

Tiden går fort när man har roligt, jag som skulle jobba natt gick hem innan kaffet och kaka (som tydligen var jättegod). Kände att Olli förtjänade lite sällskap och jag ville varva ner lite innan det var dags. Trots att jag var trött så var jag ändå på bra humör och mådde jättebra i stort sett hela natten. Fram tills det var bara en stund kvar av jobbet, då jag kom att tänka på en sak som hänt tidigare under kvällen - egentligen helt obetydlig, men det fick mig att längta hem. Och känslan var så stark att jag höll på att börja gråta bakom ratten, ville bara ha en lång varm kram av min mamma. Men jag klarade av jobbet och när jag kom hem tog jag ut Olli så han fick gjort ifrån sig ordentligt innan jag skulle lägga mig. Innan jag somnade förkovrade jag mig återigen i "Ljudet av ditt hjärta", som jag sov sen. Efter att ha varit vaken i 20 timmar så var jag helt slut i både skallen och kroppen så helt utslagen sov jag i 11 timmar. Vakna i total panik! Fick klätt mig o tagit ut prinsen som varit så duktig innan jag fick pratat med Emmie. Hennes kära far Håkan bjöd oss båda på mat, så mumsigt gott!! Smördegsbakad fläskfilé med klyftpotatis och grönpepparsås!! SÅÅÅÅÅÅÅÅ GOTT!! Sen såg vi på melodifestivalen och både jag och Emmie blev grymt besvikna, dels för att det var såå många lugna låtar och för att den enda låten vi tyckte om inte ens gick vidare!! Gah!!


Jag innan O'learys

Ingrid & Petra, Zandra & Emmie + Jag på O'learys

finding love"Finding someone isn't about trying to transform yourself into the perfect image of what you think they want. It's about being exactly who you are and then finding a person who appreciates that."

ashley green

En av de vackraste skådisarna enligt mig är, som titeln säger, Ashley Green som spelar Alice Cullen i The Twilight Saga. Tidskriften MarieClaire har publicerat nya bilder på Ashley som poserar i bla Dolce Gabbana kläder. Här är
en av dem: (bilden är lånad från marieclaire.com)Jag måste säga att hon har ett otroligt vackert ansikte och fina former. Kanske en aning för mager men ändå. En grym skådis och en vacker kvinna :) Jag gillar henne skarpt och hoppas på att få se många med henne i framtiden!

 


pink hedlund.. ♥

Hahahahahahaha jag tror jag dör av asgarv!! Christian Hedlund, som för övrigt jobbar Rix Fm (Rix Topp 6 kl 6), har lagt upp en videologg som parodi på en annan bloggerskas v-logg! Min åsikt om detta: HAN KNÄCKER!!!
Här hittar ni för övrigt Christian Hedlunds blogg.

askalas

Sitter man här som vanligt, ska snart gå bort till sängen och krypa ner. Men får väl fortsätta vara duktig att uppdatera bloggen. Idag har jag vart med Johanna i Johannishus på Johannishus Hund & Katt. Cassie's uppfödares syster har butiken som ska lägga ner och bara ha e-handel. Så rea tackar man ju inte nej till :P

Fick köpt:
 • Ett vinter täcke till Olli - sjukt mkt under ordinarie pris! *ILIKE*
 • Ett underlägg till Scillas matskål - sååå sött :P
 • Sele till Scilla
 • Nytt halsband till Olli med säkerhets spärr :)
 • Tuggben till Olli - fick även någon sorts godis av lunga gratis
Vid halv 7 tiden drog vi ut till stallet, jag och Lotta + hundarna. Olli naturligtvis iklädd sitt nya tjocka fina täcke!! Det var nog helt klart det absolut bästa täcket jag köpt till honom!! Vi tog in hästarna direkt då det blåste frukansvärt, knappt så att vi kom framåt, och när Lotta började fixa med täcken, vatten och mat så passade jag på att busa och aktivera min hund. (Han ligger TOTALT utslagen i sin soffa just nu) Vilket var välbehövligt, trots blåsten och snöandet så var det faktiskt rätt skönt att få vara ute och röra sig i friska luften. Dock vart jag inte LIKA förtjust i att Lotta lät Olli bita ihjäl en mus, han bet så försiktigt i den så han fick bita flera gånger innan den dog. Annat hade det varit om det varit Kayla, då hade den minsann varit död på 2 röda. Men men, Olli har hunnit byta saliv och käkat massa snö (han älskar när man kastar snöbollar till honom) så nu är han ren och fin i munnen igen. 

Måste säga att jag är så sjuuuukt sugen på att antingen dra till Malmö eller Gislaved i april för att se The Baseballs!! Någon som är på? Helsingborg för Neverstore i mars är redan planerad och so far är vi 3 brudar som åker! Någon annan som är på?
 • 2010-03-06 - Neverstore på The Tivoli i Helsingborg [150,-] se live nation.
 • 2010-04-17 - The Baseballs på KB-KulturBolaget i Malmö [350,-] se live nation.
 • 2010-04-24 - The Baseballs på Gisleparken i Gislaved [240,-] se live nation.


  Dagens ord blir ASKALAS!!
  BTW.. Tack för en toppen stund Johanna!!

en underbar måndag

Tänkte jag skulle berätta lite om min måndag, efter pikar av en viss underbar människa vid namn Emmie ;), som för övrigt var den jag spenderade mestadelen av måndagen med! ^^  Började dagen med en sväng till Lokomotion där vi båda numera skaffat träningskort :D *ÄNTLIGEN* Väl det avklarat så drog vi, båda vrålhungriga, bort till 1344 där vi käka ljuvligt god mat! Emmie käka foccacia med kyckling och jag åt bakad potatis med kycklingröra & drack en chailatte :D NAMNAM!! Efter när båda var så fruktansvärt mätta av god mat så gick vi ut i snöSTORMEN bort till solariet Solana, superskönt att ha legat en kvart i värmen då jag vaknade med fruktansvärd ledvärk :( himla tur att jag inte tagit den sista diklofenken innan för den hjälpte lite men inte fullt ut. Men sen gick vi vidare bort till Cubus där vi köpte nya underkläder på rea ^^

Sen bar det av hemmåt igen, ut med grisen och vänta på Lottisen innan vi drog till stallet en snabb vända. Eftersom jag var så trött och skulle jobba natt så la jag mig på brädhögen i bortre ändan av stallet och höll på att somna ^^ Sen drog vi en runda till city gross. Köpte 2 energi dricka och 3 frp riskakor och fick en plåtburk till dem :D I LIKE! Trots två energidrickor var jag trött när det var dags att jobba natt, men det gick bra ändå!!

Måste också tillägga att fredagen var BÄST, tacomys med älskade "flickvännen" och sen bio!
IM IN LOVE WITH A FIARYTALE - Na'vi is my thing!

AVATAR

för att nu vill jag ha sommarBlir fan deppig av all denna jävla snö och kyla, och nu ska det komma MER från tyskland GAAAAH!!
Nej nu ska jag jobba natten, UNDERHÅLL MIG!! :P Vi får se om jag överlever ;) haha.


Kärlek till mina älskade vänner & min underbara familj!

♥ Michis ♥Bara för att min söta lilla norrlänning alltid får mig att le!
- Du är värd mer än rubiner & smaragder gumman, helt ovärderlig!!
Underskatta inte dig själv så som jag underskattar mig själv emellanåt! Du är bättre än så!

Älskar dig gumman min

RSS 2.0