ja, så att det..

Ja då var det ny vecka, lönevecka för alla oss som jobbar och sliter :P Även om jag har vart sjuk en vecka :P hehe. I måndags så vart det jobbmöte för oss som jobbar natt, trevligt med en chef som är sjuk och två kollegor som inte fått sitt schema + ingen av de som ansökt om semester vet om de fått den beviljad.. Så det vart inte så mkt planerat som vi hade hoppats men det hinner nog lösa sig tills maj när nästa möte är! Sen på kvällen vart det ut till stallet för första gången på en månad (tack ditt as) både jag och Olli har saknat det. Jag har saknat kvällarna med Lotta och Malin medans Olli har saknat att få busa av sig med Kayla.. Och sen vart han lack resten av kvällen och lugn hela gårdagen också för den delen. Malin och Kayla var ute i stallet med oss även igår, trevligt! Så de fick busat av sig och var trötta alla 3 voffsarna. Medans hovslagar-Krille skötte Alvisens hovar så stängde jag in mig hos Bäbz och ryktade honom ren från all lera.. Och när jag var klar så klättra jag upp på boxväggen och satt där tills de var klara.. Har vart två mysiga kvällar i stallet! Inatt och nu på morgonen var inte lika mysigt dock, hade feber och ont i hela kroppen så kunde inte somna förens någon gång mellan 02.30 - 03.00 (med kläderna på) och sen upp igen vid strax innan 07.00.. Tidigt utsläpp hade vi innan Lottas kurs börja. Sitter här halvdöd, men vet med mig att jag inte kommer kunna somna ikväll om jag lägger mig nu! Ska jobba 3 timmar ikväll innan vi måste ut till stallet igen för att mocka och blanda maten..


Jag har äntligen fått tillbaka mina filmkvällar med Lotta, i måndags såg vi en film som heter "Fingerprints" från 2006 Handlar om vad man från början tror är en olycka med en buss barn som kolliderar med ett tåg och livet i samhället ca 50-60 (? minns inte exakt) år senare. Melanie som var påväg att dö av en överdos men som överlevde och vart på rehab, hennes syster Crystal, deras mjäkiga toffel till pappa och deras störda mamma! - Den var bra, faktiskt ganska läskig om man lever sig in i filmen. Psykologisk skräck är ju min favorit!!

Igår såg vi filmen "Darkness" från 2002 - När en amerikansk familj flyttar till Spanien, upptäcker de snart att det inte är ett helt vanligt hus de ska bo i. För över 40 år sedan hände det något ohyggligt i huset. En ofattbar ondska tog livet av sex barn, men det sjunde slapp undan... Mörkret som bor i husets tysta skuggor har sedan dess väntat på att få sluta cirkeln! När ljuset släcks, blir fadern som besatt och mycket aggressiv, och sonen Paul vaknar full av blåmärken och stum av rädsla. Tonårsdottern Regina är tvungen att övertyga sin aningslösa mor om att de måste lämna huset innan familjen faller offer för ondskans nästa, oundvikligt makabra drag... - Handlar om ockult "magi", lite knepig men ändå hyffsat bra. Lite rolig fakta att pojken som spelar Paul är halvsvensk (Stephen Enquist) och utan tidigare erfarenhet spelade in denna filmen 9 år gammal.






..ännu en helg snar till enda..

Japp och jag är sjuk denna helgen också, har inte haft något att skriva så därför har det varit dåligt med updates...
Börjar bli bättre, men det är så fruktansvärt drygt att gå hemma hela dagarna i enda!! Social understimulans är inge kul alls!! Men nu ska jag äta lite och göra sånt som jag gjort precis hela veckan; INGENTING!!

Kellans chipendale dance ^^

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

men suck!

..Då var man nyss hemkommen från Emmie, min bästa vän, vi drog i oss var sin pizza innan vi tog oss hem och kollade på Hajar som hajar på kanal5 tror jag.. Sen fixade vi mys och jag fick återigen ställa in 1 an på Emmies tv som verkar ha något emot den kanalen ;) haha. Melodifestivalen var verkligen en besvikelse! Visst om man lyssnar på texterna (utan att störa sig på frisyrer, kläder och dylikt) till alla 10 bidragen, som var i final, så är dem jättebra.. Men enligt mig så var det enbart två som jag hade kunnat godkänna att skicka till eurovision.. Nämligen Eric Saade och Ola, de enda bidragen som det var lite drag och show av..


Ni som hejade på Anna och tänker följa eurovision, räkna inte med att vi kommer nämnvärt högt upp!! För det gör inte jag, och skulle det MOT ALL FÖRMODAN gå vägen så är jag inte den som är den. Men jag tvivlar starkt på att den kommer hamna högt upp i Europa!!!


Trots att jag borde vara dödstrött just nu så är jag alldeles för uppe i varv för att kunna sova.. Så funderar på att slänga igång en film eller lägga mig och läsa, får se hur jag göra. Olli är åtminstone färdig för natten!


Nu säger jag godnatt, det är en arbetsdag imorgon också!

ugh.. välkomna till zooooombie-land!

Sorry för total lack of uppdatering!! (Yes! Svengelska är the shit!)

Har inte alls mått bra de senaste dagarna, har en tjock seg klump i halsen som bara temporärt försvinner när jag druckit varmt eller ätit. Igår kväll hade jag feber, svettades och hade mer värk en vanligt i kroppen. Så jag tog två panodil och mitt vanliga glas multivitamin innan jag gick till sängs. Men somna? Det kunde jag inte.. Har vridit och vänt mig hela natten långt in på morgonen, somna nog av ren utmattning runt 5-6.. Hade tänkt gå upp runt 7 men orkade inte så jag gick upp vid strax efter halv 8 istället! Har precis ätit frukost och knarkar lite multivitamin (brus) och har tagit ytterligare två panodil till (jag som avskyr att ta tabletter).. Har huvudvärk så det heter duga (troligen pga sömnbristen) och så ska jag städa hos min brukare, dammsuga, torka golv och damma. KUL!! Bara för att den andra assistenten också mådde dåligt igår... 




GAAAAAH!! JAG VILL INTE VARA SJUK!!!!!!!!!!!

Tortillapizza med kyckling

Ugnstemperatur: grill 200 grader
Ingredienser för 4 portioner.

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 gula paprikor
  • 2 gröna paprikor
  • 2 gula lökar
  • smör
  • ½-1 påse fajita kryddmix (ca 340g)
  • 2 dl crème fraiche Mexican Chili eller Paprika & Chili
  • 1-2 dl riven ost
Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på grill, 200 grader.
  2. Strimla kycklingen. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Fräs kycklingen och grönsaker i smör. Krydda med fajitamixen.
  3. Fördela kycklingröran på 6-8 tortillabröd (välj efter hunger). Klicka på crème fraichen och fördela osten över.
  4. Grilla i ugnen i 5 minuter, eller tills osten smält och fått färg. Serveras till valfri sallad!
                                                                                                      1. ant; ">

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      1. Obs! Intolerant? Byt ut brödet mot glutenfritt, crème fraichen mot laktosfri och osten mot tofu och glöm ej kolla kryddmixens innehåll.
2010-03-06 @ 15:39:55
Recept Kommentarer (0)


Tävling - Vinn ett armband



Jag är med och tävlar hos Dolce Bambini om ett armband från Designatenga.com.

Var med och tävla du också!

2010-03-04 @ 14:51:43
Min vardag & mina tankar Kommentarer (1)


mitt ögongodis ^^

2010-03-02 @ 23:55:39
YouTube + Annat Kommentarer (0)


solsken :)

Ja det ligger verkligen vår i luften när solen, trots få plusgrader, smälter snön från bilarna och värmer ansiktet. Det är såå skönt ute! Idag har jag vart uppe relativt tidigt, var in till kontoret för att skriva på två lönerapporter och mitt nya anställningsavtal ^^ Sen fick jag pratat med Sylvia om lilla "ryktet" hihi. Håller alla tummar och tår att det går väl den här gången :) Fast jag kommer sakna min favorit chef isof :P Sen fick jag in till City Gross för att köpa lite saker jag behövde i badrummet och hallonyogurt som jag druckit till frukost. Vet inte riktigt vad jag ska fixa till lunch/kvällsmat sen, har köttfärs på tining i kylen, men har ingen lust att ställa mig och göra köttbullar så det får väl bli köttfärssås idag också... hehe.


Igår var det gala premiär för Robert Pattinsons nya film "Remember Me" där även svenska Lena Olin medverkar. 

Tyler Roth (
Robert Pattinson), är en ung man som bor i New York City. Han har ett ansträngt förhållande till sin far (Pierce Brosnan), efter att hans bror begick självmord. Tyler finner Ally Craig (Emelie De Ravin) och upptäcker att de båda kommer få sin relation hotad.

Här kommer ett klipp från där Robert sitter hos Late night with Jimmy Fallon

2010-03-02 @ 12:50:23
Min vardag & mina tankar Kommentarer (2)


RSS 2.0