ja, så att det..

Ja då var det ny vecka, lönevecka för alla oss som jobbar och sliter :P Även om jag har vart sjuk en vecka :P hehe. I måndags så vart det jobbmöte för oss som jobbar natt, trevligt med en chef som är sjuk och två kollegor som inte fått sitt schema + ingen av de som ansökt om semester vet om de fått den beviljad.. Så det vart inte så mkt planerat som vi hade hoppats men det hinner nog lösa sig tills maj när nästa möte är! Sen på kvällen vart det ut till stallet för första gången på en månad (tack ditt as) både jag och Olli har saknat det. Jag har saknat kvällarna med Lotta och Malin medans Olli har saknat att få busa av sig med Kayla.. Och sen vart han lack resten av kvällen och lugn hela gårdagen också för den delen. Malin och Kayla var ute i stallet med oss även igår, trevligt! Så de fick busat av sig och var trötta alla 3 voffsarna. Medans hovslagar-Krille skötte Alvisens hovar så stängde jag in mig hos Bäbz och ryktade honom ren från all lera.. Och när jag var klar så klättra jag upp på boxväggen och satt där tills de var klara.. Har vart två mysiga kvällar i stallet! Inatt och nu på morgonen var inte lika mysigt dock, hade feber och ont i hela kroppen så kunde inte somna förens någon gång mellan 02.30 - 03.00 (med kläderna på) och sen upp igen vid strax innan 07.00.. Tidigt utsläpp hade vi innan Lottas kurs börja. Sitter här halvdöd, men vet med mig att jag inte kommer kunna somna ikväll om jag lägger mig nu! Ska jobba 3 timmar ikväll innan vi måste ut till stallet igen för att mocka och blanda maten..


Jag har äntligen fått tillbaka mina filmkvällar med Lotta, i måndags såg vi en film som heter "Fingerprints" från 2006 Handlar om vad man från början tror är en olycka med en buss barn som kolliderar med ett tåg och livet i samhället ca 50-60 (? minns inte exakt) år senare. Melanie som var påväg att dö av en överdos men som överlevde och vart på rehab, hennes syster Crystal, deras mjäkiga toffel till pappa och deras störda mamma! - Den var bra, faktiskt ganska läskig om man lever sig in i filmen. Psykologisk skräck är ju min favorit!!

Igår såg vi filmen "Darkness" från 2002 - När en amerikansk familj flyttar till Spanien, upptäcker de snart att det inte är ett helt vanligt hus de ska bo i. För över 40 år sedan hände det något ohyggligt i huset. En ofattbar ondska tog livet av sex barn, men det sjunde slapp undan... Mörkret som bor i husets tysta skuggor har sedan dess väntat på att få sluta cirkeln! När ljuset släcks, blir fadern som besatt och mycket aggressiv, och sonen Paul vaknar full av blåmärken och stum av rädsla. Tonårsdottern Regina är tvungen att övertyga sin aningslösa mor om att de måste lämna huset innan familjen faller offer för ondskans nästa, oundvikligt makabra drag... - Handlar om ockult "magi", lite knepig men ändå hyffsat bra. Lite rolig fakta att pojken som spelar Paul är halvsvensk (Stephen Enquist) och utan tidigare erfarenhet spelade in denna filmen 9 år gammal.


Kommentarer
Postat av: Michaela / foto, design och vardagsliv

svar; haha, du och rosa ^^ hihi, kanske blir bara rosa vem vet . jag är så osäker :/ <3

2010-03-24 @ 13:30:12
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Maria

vad hände me ungen som kom undan?

2010-06-06 @ 12:24:13
URL: http://mariachen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Kom ihåg mig?

bloglovin


RSS 2.0