..yes!!..

Jag fick nycklarna idag!! Kunde inte bli gladare, jag hämtade nycklarna direkt efter jobbet... Har vart där i två omgångar med saker.. Imorn kommer mina kära föräldrar ner med mina möbler.. Kommer bli såååå bra!!

 

Tack Molle för hjälpen!! <3


..packryck..

Äntligen har jag börjat få tummen ur, känns skönt.. Hoppas sannerligen jag får nycklarna imorn, vet inte hur länge jag orkar bo kvar med exet längre.. Han suger energin ur mig. Visst kommer det bli ensamt utan att ha någon att prata med, men jag behöver komma bort från allt nu. Rå om mig själv och se till att jag kan börja må bra igen, bli mitt gamla glada positivia Johanna igen. Känner att jag inte varit mig själv på ganska länge nu. Jag lever upp när jag jobbar, är med mina vänner... Försöker alltid att dra ut på hemresan så länge som möjligt! Jag orkar inte ha det så längre, jag vill kunna vara glad även när jag är hemma. Kunna njuta av att vara hemma och vilja ta hem kompisarna. Här hemma ser det som vanligt ut som andra världskriget, men nu står det typ kartonger och kassar med mina saker i, påsar med skräp. Torkställningen tar upp plats men jag måste tvätta upp allt nu, vet ju inte när jag får tvättid sen.. Så den får stå, nu ska jag fortsätta packa... Har en del kvar... Suck!

..lyckan är total..

Eller nästan i alla fall :P satt och slö kolla min bloglovin och blev överlycklig. Då min älsklingsförfattare ängtligen sagt datumet när hennes nästa bok kommer ut, och omslaget är såå hennes böcker!! Behöver jag säga mer än att jag längtar till den 19e september (förutom att världens bästa mormor fyller år då)?? Tror inte det, jag kommer hänga i närmsta bokaffär den dagen!! Camilla Läckberg är min husgud(inna) när det kommer till böcker!! Har längtat som ett as efter nästa bok sedan jag läst sista ordet i den förra boken, Sjöjungfrun, som liksom alla hennes böcker är så GRYMT bra! Har ni inte läst hennes böcker (hädelse!!) så måste ni genast göra det!!!!!!

..Mig duktig..

Tisdagen blev lång, dumt nog sov jag inte innan jag jobba natt så 18 timmar kändes av när man kom hem efter nattpasset. Tog ut lillgrisen innan jag la mig, han inte tänka många tankar innan jag slockna. Blev dock väckt av först av Jimmys mobil en gång, sen ringde en kille från telenor på min mobil och sen ringde naturligtvis Jimmys mobil igen... Fackta att han inte sätta den på ljudlöst!! Men sen sov jag tills kl 13. Svara på några sms och smsa med Emmie, som jag sedan åkte och träffade.

 

Vi käka lite på 1344, gott gott, sen körde vi hem till henne. Kolla på film, snacka och så masserade jag henne, sen skulle vi göra te och mackor. Men när Emmie inte hitta teet hon ville ha så fick jag ryck på hennes skåp, så jag rensade och sorterade i hennes skafferi. Haha. Bra blev det och både Emmie och hennes kille Andreas blev nöjda och tackade, nu hittar de och ser vad som finns :P haha. Sen myste vi framför tvn några timmar till innan jag körde hem. Mamma ringde under kvällen och berättade att hon "hittat" en soffa hos farfar, likaså ett soffbord. Johanna är glad, äntligen en soffa till lägenheten. Visserligen ingen bäddsoffa som jag vill ha. Men för tillfället är det MYCKET bättre än ingenting alls!! Farfar är min guldgruva! Min familj är bäst, de ställer upp när jag behöver dem.. Trots att de bor drygt 40 mil ifrån mig.. Finns inga ord hur jag älskar dem!!

 

Igår fick jag hem lillgrisens skvättskydd :D så nu kan jag ta med honom hem till folk utan att behöva bekymra mig för att han ska kissa ner hos dem. Det känns omåttligt skönt!! :D Nu behöver jag inte skämmas för honom mer :P Nä nu är det väl dags att sova, imorn/idag SKA jag packa och så ska jag fika med min favorit Berith.. Sista gången som ö-bo!!


..ehm..

Idag blir det bara en snabb uppdatering.. Har inget vettigt i skallen idag, känner att inte mkt blir gjort. Finns många saker jag borde göra.. Men orken har tagit tjänstledigt. Men jag har haft en superbra helg med en UNDERBAR kompis, tack Tobias för en toppen helg :D Och måndagen blev inte mkt sämre trots alldeles för lite sömn. Tack Johanna, min babe, för en underbar dag i Kalmar. Tur att vi har varann du och jag ;) Har du många på K? haha ;) Love ya!!

..Time passes by..

Snart så är det 2 år sedan jag och hela OP3TN tog studenten.. Vart har tiden tagit vägen? Och på exakt 1 år och 11 månader efter så tog min lilla Molle studenten, stora flickan!! GRATTIS BABE!! Snart tar "lilla" Hanna också studenten, Hanna som jag har kännt sen hon föddes. Hon kommer alltid vara liten i mina ögon, till och med hennes syster börjar bli stor.. Är det konstigt då att man börjar känna sig "gammal"? hehe. Nu har jag hängt upp lite tvätt, ska jag strax äta lite innan det blir sova några timmar innan nattpasset... 

 

 

 

 

 

 

 

 


..Countdown..

Ja ny vecka men nedräkningen har redan börjat. Jobbnedräkning och flyttnedräkning.. Är "ledig" Är "ledig" på onsdag efter kl. 10.00.. Hoppas jag. Jag jobbar natt på tisdag och när jag slutat kl 4 så stannar jag kvar på kontoret och sover i solstolen som finns där :P Sen ska jag sitta på möte mellan 8-10. Hoppas det inte drar ut på tiden... Hoppas min chef är frisk då så jag det blir möte så jag inte stannar kvar på kontoret i onödan liksom... Sen ska jag hem och sova, på eftermiddagen/kvällen ska jag åka hem till min gullunge Emmie :D Vi ska hyra film och mysa, det blir super najs! Sen jobbar jag torsdag och på fredag, lördag och kanske söndag ska jag bara må bra och ladda batterierna. Mys som fan!! Sen blir det att jobba natt på söndag och sen på måndag är det löning och då drar jag och babe alias Johanna till Kalmar och vårt älskade IKEA :D YAY!!

 

Hoppas innerligt att jag får mina nycklar till lägenheten nästa fredag, annars blir jag vansinnig.. För då kan jag inte bo i min lägenhet de första två veckorna.. Jag menar, hur kul är det på en skala.. Betala hyran utan att kunna bo där... Gah!! 


..Svarta dagar, svarta nätter..

Igår var en bra dag, träffade min goa vän Emmie i lyckeby en sabbis. Trevligt värre :D Sen var resten av dagen väldigt bra, inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara eftersom jag inte sov så länge efter nattpasset. Har börjat packa ner prydnadssaker och gardinerna. Har även lagt ner två av våra duschdrapperier som är för korta i duschen här, minns dock inte om vi köpt dem tillsammans eller om vi fått dem. Det ena tror jag att det är jag som köpt, men blubb blubb sa guldfisken så var det minnet borta, hehe. De senaste dagarna har jag mått väldigt bra, men igår fick jag en sån där kväll då inget kändes hundra bra. Kände mig hängig, grinig och väldigt sårbar. När jag får såna dagar, eller det är väl mest kvällar, så känner jag mig som ett litet barn som vill krypa in i mammas famn och allt blir bra igen. Att alla dåliga känslor ska försvinna. Dock kommer jag nog få leva med dessa dagar resten av mitt liv, allt jag kan försöka göra är att se till att de blir så få som möjligt. För det är när de dagarna får ta över, då går jag in i mig själv igen.. Blir liksom apatisk och känner inte för någonting. Även de små sakerna som att ta sig ur sängen eller laga mat känns så jobbigt. Allt blir liksom nattsvart.. 

 

Tack och lov att det finns personer som gör mig så otroligt glad, att känna mig så levande.. Känslor jag inte minns när jag kände dem tidigare. Tack och lov för mina underbara vänner och min underbara familj! Jag hade inte suttit här idag om det inte vore för er. Ni är alla oerhört värdefulla för mig, inga ord kan någonsin förklara för er hur mycket ni betyder!! Min kärlek är gränslös.. 


Ulriks fan-club

Hehe fick ett mail av mamma, om en av hennes fd kollegor och en av de goaste killar jag vet. Inte första gången han är med i tidningen men nu var det ett tag sedan. Var rätt många år sedan jag träffade honom nu, suck. Men hoppas att han och hans familj, med den lilla nyfödda flickan! Han har sin trogna fan-club i mig, mamma och Cattis :D

 

Här är länken till repotaget i TTEla, lokaltidningen hemmavid där jag kommer från.. 


Min arm har feber!!

Idag har jag haft en helt UNDERBAR dag!! Vaknade till ett mkt gulligt sms ^^. Sen vart det ut med Olli, prata med mamma, slå sig ner vid datorn ett slag innan man fick hoppa in i duschen och göra sig iordning inför att göra stan osäker med min gullunge Emmie :D Tack stumpan för en UNDERBAR eftermiddag, vi ses på lördag :D Vi gick ner till Glitter så Emmie fick köpt en ny näspiercing, sen drog vi bort till 3G.. Godaste maten :D och mumsig efterrätt blev det med gottigt te :D Sen drog vi på shoppingrunda, fick köpt en klänning, ett par jeanstights, 2-pack leggings och lite hårnålar.. Emmie köpte likadana tights och två tröjor.. Lite komiskt att vi är så lika i smaken :P  Så jäkla glad att jag träffa dig gumman :D

 

Har fått myggbett på armen, börjar tro att jag är allergisk mot myggbett, för det har svullnat upp som tusan och är febervarmt :S Suck!! Men igår hade jag ett mkt trevligt samtal på msn med en mkt trevlig person :D Och fler såna samtal lär det bli :D Johanna är glad!!


      


Måndag igen då :P

Ja så var det då måndag igen.. Jag hoppas att om 3 veckor så sitter jag i min nya lägenhet.. Men man vet inte säkert ännu, kan lika gärna dröja en vecka till, hoppas inte dock! Är så drygt att köra den långa vägen hem när man jobbat sent eller natten som inatt... Har börjat rensa och packa det som finns i mitt vitrinskåp.. Blir nog 2 lådor + 1 för alla prydnadssaker... Känner mig allmänt seg idag, gillar inte riktigt min arbetsvecka. Jobbar varannan dag, gillar inte när det blir så hoppigt.. Men bättre än inget jobb alls! Nä nu ska jag packa färdigt lådan jag höll på mig, fixa något att käka sen blir det sängen tills det är dags att göra sig redo att jobba natt.. Gott med många nattpass den här månaden :D

 

Skum video, men underbar låt.. Bättre än orginalet!!

 


Långa dagar..

Känns som att varje inlägg handlar i någon mån om jobb.. Men det är mycket jobb nu för tiden.. Tack och lov att jag har det, men ibland kan det bli lite mycket. Tur jag trivs så bra.. Igår jobba jag 11-16 och 21-04 imorse... Skönt att vara ledig idag, har äntligen fått tagit tag i packningen.. Rensat allt i badrummet och städskåpet som jag inte kommer använda mer innan jag flyttar. Imorn/idag ska jag jobba 10-23, så då blir inte mkt gjort..


Prata med mamma middags, hon har nu klarat både teorin och "uppskjutningen" till jägarexamen så GRATTIS till dig mamma!! Sen fick jag veta att hennes ena morbror dött och inte på det trevligaste sättet... Visste inte hur jag skulle reagera, hade inte någon direkt relation till honom och hade lite svårt för hans sätt att vara... Men jag hoppas ingen av mina närstående går bort på det viset :'( 

 

 

 

Looptroop - Bandit Queen


Skön låt..

Fick den här av en kompis.. Så skön låt!

 

 

Looptroop - Fly away


Han är gryyyyyyym!!

Kunde inte hitta videon med Soulja Boy så det fick bli den här grymma killen istället!

 

 


Måndag igen då..

Fast nu är det nog snarast tisdag redan..

Ja mamma, jag är fortfarande vaken och jag vet att ni sover för länge sen ;) hihi.
Idag har jag vart på planeringsmöte för oss på natten, fått en del pass, men får hoppas att jag får en del dagturer i september annars blir inte oktober rolig :S Sen åkte jag till Philicia, gosungen! Kollade in hennes fina lägenhet och tjöta en stund! Annars har jag inte gjort många knop... Kollade på Juno på canal+  tidigare, den är ju så bra! Såg den på bio med världens bästa mamma senast!! 

 

 

 

Sängen ekar tom, och nu ska jag göra tomheten sällskap...


Jobb, jobb och mera jobb..

Ja en vecka fylld av jobb, vissa pass mer roliga än andra.. Onsdag kvällen slår de andra med hästlängder! Har man bra jobb om man får betalt för att gå på bio!? Ohjä!! Älskar mitt jobb, kan var drygt ibland, men för det mesta är det rätt skoj! Och som tim för mig är det otroligt varierande, jag tycker inte om när allt blir rutin.. Eller jo, vissa saker ska vara rutin, men andra saker får gärna variera sig. Och som för mig som har snart 3 brukare på dagtid och när jag jobbar natten så har jag ju 8 brukare.. Det blir inte alltid samma snack, utan det varierar sig! Jag uppskattar det verkligen, fast jag hade gärna haft en fast schema rad.. Hade kunnat tänka mig att bara jobba natten ett tag, blir lite jobbigt emellanåt när man pendlar mellan dag, kväll och natt så.. Idag har jag jobbat på Hammarbygården för första gången på över en månad, små-skoj, fast jag saknar det egentligen inte.. Men allt för att dryga ut ekonomin! 

 

Efter jobbet idag så hamna jag här framför datorn, prata lite med min "gamla" klasskompis från gymnasiet Alexandra. Hon bad mig göra ett kort till hennes dotters dop, jag gjorde ett litet kollage till henne när lilla Nova föddes. Och så här blev det.. Dock inte klart än, ska till lite texter sen när datum för dopet är bestämmt!

 

 


RSS 2.0