Omtyckt och hyllad!


Ja, så har man gjort en heldag av två avklarad den här helgen. Men shit vilken morgon, man kan undra vad natten gjort med våra pensionärer under natten :S Flera av våra damer va så sjuuuuuukt sura, ja den ena rent av bitsk!! Vi fick inte upp henne förens vid halv 11 kaffet :S och för att få henne på bättre humör krävdes lite kaffe och en skorpa serverad på en SILVERbricka!! Det ni.. Haft en knepig huvudvärk hela kvällen.. HM! Men annars har det vart en bra kväll.. En av mina ABSOLUTA favoriter, min mystant, som alltid kallar mig för mor för att jag tar hand om henne och de andra så bra 8-) hon brukar även sjunga psalmer och be med och för mig ^.^, hihi. Ikväll sa hon så sött att jag är omtyckt och hyllad av alla i församlingen :P vilket innebär alla 9, mer eller mindre, dementa pensionärerna :P Men till och med damen, som brukar vara rätt bister och stram mot mig, lät mig sitta och prata i 30 (!) minuter hos henne. Kors i krösamos, det är helt otroligt.. hehe.

Nu ska jag snart FÖRSÖKA sova, ska upp vid 4-5 imorn igen... suck! Känner inte alls för en heldag till =/ men men, jag behöver pengarna för nästa månad blir ingen rolig månad. Ekonomiskt sätt :S

Godnatt!!
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Niklas

Svar: Ja, Disney är verkligen underbart =)

2009-02-01 @ 03:16:32
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com/
Postat av: Niklas

Svar: Ja usch, Cal är ju ingen drömkille precis.

2009-02-01 @ 03:17:50
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com/
Postat av: Anonym

vilken avdelning?

var dem sura ;)

2009-02-01 @ 08:46:11
URL: http://lillaisas.blogspot.com
Postat av: Experience

Vi är 6 tjejer som har en grym dansgrupp som heter experience! Vi tävlar i discodans. Kolla våran klädser (svarta lackdräkter) och mycket annat på våran blogg!

2009-02-01 @ 14:18:09
URL: http://gruppenexperience.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Kom ihåg mig?

bloglovin


RSS 2.0